Skocz do zawartości

ile mnie będzie kosztować pozycjonowanie wielu fraz?

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Ptaq sugeruje allegro ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

aha, rozumiem.

A co mogę stracić zlecając pozycjonowanie "mniej kumatym" firmom?

Zyskać można filtry, bana itp. Stracić tylko kasę.

jaka jest różnica w indeksacji/pozycji mojej strony jeśli w menu tekst jest w formie obrazka?

Tekst w formie obrazka się nie zaindeksuje. Do opisywania obrazków służy znacznik "alt"

jaka jest różnica w indeksacji/pozycji mojej strony jeśli w menu tekst jest w formie obrazka?

Tekst w formie obrazka się nie zaindeksuje. Do opisywania obrazków służy znacznik "alt"

Chodziło mi o szybkość indeksacji. Sorka za przejęzyczenie. Wszystkie podstrony są zaindeksowane od 2 miesięcy. Chciałbym wprowadzić jpg'i zamiast tekstu w menu. Czy coś stracę wprowadzając taką zmianę?

Zyskać można filtry, bana itp. Stracić tylko kasę.

i czas.

pavlus wystrzegaj się firm, które oferują pozycjonowanie bardzo tanio. Zapytaj w jaki sposób Cię będą pozycjonowali. Obecnie też chyba już większość firm, która ma cokolwiek wspólnego z komputerami i internetem oferuje pozycjonowanie, przyjmują i zlecają dalej komuś innemu. Jak zwiążesz się z jakąś firmą to późniejsza zmiana będzie dla ciebie raczej niekorzystna i negatywna dla twojej strony, także dokładnie przemyśl wybór.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności