Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły (unikalne, na wyłączność)

pisanieart

Rekomendowane odpowiedzi

Cena za artykuły wyceniana indywidualnie od 1,50 w górę w zależności od artykułów (długość, tematyka + czy mają być o najwyższej jakości)

Przeważnie artykuły do presell page są właśnie od 1,50 w góre.

Jestem w stanie wykonać ok 300 art. tygodniowo po 1000 znaków.

Artykuły piszę unikalne, przede wszystkim na wyłączność.

Mam za sobą napisanych już około 2500 artykułów z różnych dziedzin.

Nie ukrywam, że interesują mnie głównie stałe zlecenia (tygodniowo). Ale przyjmuję chętnie również pojedyncze zlecenia.

W moich artykułach jest pełna ortografia, w miarę zachowany ład i skład.

Tak więc za 1000 znaków - od 1,50 w górę (w zależności od tematyki)

Zajmuję się również pisaniem artykułów, na strony o dużych rozmiarach (posiadałem również zamówienie, z którego klient był zadowolony na 20 art po 10 000 znaków). Takich wyznań również się nie boję.

Mam ponad 20 zadowolonych klientów, jednak teraz musiałem zrezygnować z ofert jaką otrzymałem bo była ona za niska.

Jestem w STANIE ŚMIAŁO NAPISAĆ 50-70 artykułów DZIENNIE! (pomijając weekend). Wszystkie zlecenia były przyjmowane z optymizmem, bowiem artykuły były oryginalne i oddawane "prawie" zawsze na czas (niekiedy wypadały taki sprawy, przez które musiałem zostawić zlecenie i wykonać następnego dnia, ale zawsze informowałem o tym swojego klienta).

CHCĘ DODAĆ IŻ JESTEM STUDENTEM ZAOCZNYM, I ZALEŻY MI NA STAŁYCH ZLECENIACH (przy czym pisanie art. zaliczam do mojego stałego zarobku). Dodam wcześniej, że założyć konto tutaj musiałem w celu otrzymania od Państwa ofert, bowiem wcześniejsze zlecenia otrzymałem dzięki kontaktom z Tematów na Pio lub porozumieniu z firmami pozycjonerskimi.

Osoby chętne do zaoferowania zleceń masowych lub pojedynczych proszeni są do kontaktu pod e-mailem: pisanieart@gmail.com

Maciej Krystosik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności