Skocz do zawartości

Google zdradza algorytm

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Super, mnóstwo informacji, nawet trochę za dużo jak na jeden raz - będę musiał sobie obejrzeć jeszcze parę razy ;)

A tak przy okazji, zrozumieliście o co chodzi z tym odzyskiwaniem traconej mocy z linków nofollow? Strasznie niewyraźnie gościu mówi.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Mi też nie chciał załdować się ten film. Pewnie wszyscy na raz rzucili się na tą wersję i YT coś przymula.

Ale wersja w HD idzie bez problemu!

I polecam oglądanie w HD, ponieważ w zwykłej wersji dużo ważnych informacji tekstowych jest nieczytelna, a niektore z nich naprawdę można uznać za tajemnicę wielkiego G.

.

Mnie najbardziej zainteresowała ostatnia część wykładu o tym jakie warunki musi spełniać strona aby być w TOP3 na trudniejsze frazy, normalnie rewelacja! :)

link miał być bo nic mi nie chodziiiiiiiiiiiiii

Dalej Ci nie działa? Spróbuj kilkakrotnie nacisnąć F13, mi pomogło, przeglądarka zainstalowała odpowiednie wtyczki :)

Mnie najbardziej zainteresowała ostatnia część wykładu o tym jakie warunki musi spełniać strona aby być w TOP3 na trudniejsze frazy, normalnie rewelacja! :)
link miał być bo nic mi nie chodziiiiiiiiiiiiii

Dalej Ci nie działa? Spróbuj kilkakrotnie nacisnąć F13, mi pomogło, przeglądarka zainstalowała odpowiednie wtyczki :)

Ty wiesz co ja mam jakąś trefną klawiaturę bo nie ma f13.

Już zamówiłem na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności