Skocz do zawartości

nieuczciwa konkurencja w metatagach - wyrok sądu

BD

Rekomendowane odpowiedzi

I de facto jak odpowiesz im jednym listem to koncza rozmowe:). Sa jeszcze ludzie i to autentyczny przypadek, którzy po 2 miesiacach wracaja do tematu - miałem 6 takich powrótów na 6 - 5 kancelarii zmieniło adres. Czesto są to naciągacze/prawnicy którzy testują co można a co nie i czy to coś przejdzie.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

slodkieupominki.pl

frazy: słodkie upominki, słodki telegram i pare innych jak znam życie

edit:

własnie sprawdziłem że fraza "słodki telegram" należy do kilku firm

jest też słodki kubek :D słodki okruszek :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozwoliłem sobie zadzwonic do firmy APGrupa. Uciąłem sobie miłą pogawędkę. Firma ta jest w sporze ze słodkimi upominkami. Rozmowa była interesująca, owocna. Mam prośbę do osób, które otrzymały już pismo z kancelarii o kontakt do mnie na adres biuro@outnet.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na osobe prywatna. Kilka dni temu dostalem maila z prosbe o udostepnienie danych wlasiciela katalogu ....pl i czytajac ten watek juz wiedzialem po co :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zastanawia mnie czy ta kancelaria to po rodzinie jest czy faktycznie te slodkieupominki.pl mają tyle pieniędzy, że nie wiedzą co z tym zrobić.

To na prawdę są tony makulatury o włożonej pracy na wyszukanie firm, pism do nasku itp nie wspomnę. Nie wierzę, że jest to tanie.

to może żeby ten wątek o absurdalnej sytuacji miał jednak jakiś sens poza wyrażaniem swoich opinii na ten temat niech ktoś kto już sobie z tą sytuacją poradził poda wzór pisma jakie należy im napisać w odpowiedzi. Na tym forum jest masa właścicieli różnych katalogów to niech to będzie jasno tu napisane, bo za kilka dni/tygodni/miesięcy znów zacznie się odkopywanie i tematu i pytania "co robić?".

tylko że własnie to do pani mecenaski to nie dociera - nawet Pan Tomasz powiedział, że my nie jesteśmy stroną w sprawie ... tylko druga storna jakoś tego nie pojmuje

edit: na wzór pisma musicie poczekac (przynajmniej ode mnie) bo musze miec podstawe do pisania :)

https://www.profesjonalny.pl/regulamin/

12. Administracja serwisu Profesjonalny.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści(w tym meta tagi, które generowane są automatycznie na podstawie danych przesłanych przez użytkowników podczas dodawania wpisu) zamieszczane w serwisie przez użytkowników(w szczególności, jeżeli naruszają one zasady uczciwej konkurencji czy prawa do znaków towarowych) oraz zastrzega sobie prawo do usunięcia dowolnego wpisu bez podania przyczyny lub do wprowadzenia zmian w przesłanych zgłoszeniach.

Słodkie :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A jeżeli ja na stronie głównej katalogu zastrzeże sobie - nie odpowiadam za treści,słowa,użyte w opisach strona zamieszczanych prze z internautów?Analogicznie zrobię w regulaminie?

Z tego co wiem to niekoniecznie taki regulamin coś daje i tak jesteś wtedy stroną. Przykład:

zostałem pomówiony przez znanego Hodunia na di.pl . Stroną było również di.pl , które nie reagowało na moje prośby usunięcia wpisu. Nawet na 3 pisma z kancelarii nie reagowali, to się nazywa pomysłowość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności