Skocz do zawartości

Przekierowanie z domeny na domenę - Jak długo trzymać?

jokrasa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie.

Zwracam się do Was z prośbą u sugestie.

Operowałem pewną domeną z branży bhp , na którą nałożono przez G. dotkliwego filtra zabierając PR 2 oraz plasując tylko i wyłącznie tą witrynę na miejscach 40-60.

Zrobiłem przekierowanie w połowie sierpnia br. na nowo zakupioną domenę, która po mału pracuje uczciwie na swoją pozycję, i ma się obecnie coraz lepiej. Choć nie ma przyznanego PR to wyprzedza obecnie na liście witryny z PR - ale chyba tym się zbytnio nie przejmować - jak uważacie ?

Jak długa trzymać przekierowanie z poprzedniej witryny na nową? Czy można sobie już odpuścić i w starej domenie zrobić jakiś inny temat lub podobny z tej samej branży , ale bardziej informacyjny nie duplikujący treści z nowej witryny?

Pozdrawiam.

Filtr ze starej czy minął? nie wiem czy minął.

i czy do sprawdzenia, należy wyrzucić na chwilę zapis dot. przekierowania ? (Ale to chyba przez chwilę nic nie da)

wpisałem w szukajkę site: (plus cała witryna)

i wyrzuca masę odnośników, ale do założonej strony arkadia w subdomenie (która istnieje na potrzeby innej strony) . Zaś właściwe stare linki zaczynają się dopiero przy 40 miejscu.

Stara strona to bhp-partner (z przyrostkiem .pl)

frazy to (szkolenia bhp , szkolenie bhp, nadzór bhp, usługi bhp).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności