Skocz do zawartości

Brak efektów pozycjonowania

Michal87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ktoś ją wogle linkował na tą fraze ? czy może sama się z title wypozycjonowała jako fraza niszowa ?

Tak na marginesie to faktycznie tytuł strony niesamowicie odzwierciedla jego ofertę i branże hehehe

Za description sklep także nobla powinien dostać

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

kamil2234 napisał(a):
Dla tych , którzy chcą mieć sklep internetowy powiem tyle - warto ale jak się ma unikalny swój towar i dobre ceny .

Osobiście polecę Chińskie portale i wycieczkę do tego kraju. Tam naprawdę można kupić badziew , który w Europie nikt nie widział i go sprzedawać. Ja tak zrobiłem i głównie żyję z tego.

Analizując to c napisałeś w tym wątku i patrząc na Twój sklep alfakom... mijasz się z prawdą. Omijam szerokim łukiem takich bajkopisarzył

Kollego na co ty patrzysz ? Na domenę , która ma rok ? Której nikt nie pozycjonuje i która jest właśnie w przebudowie ?

Sprawdź sobie ją za 6 miesięcy jak to będzie wyglądać to zobaczsz różnicę .

Poszukaj innych naszych domen bo jeszcze troszkę ich mamy. Ta akurat ma pr 1 . i zaledwie 4000-5000 wejść na miesiąc.

Ps. tylko nie podawaj ich tu na forum z nazwy tak jak tą. ;)

konrix napisał(a):
Creator miał chyba na myśli to że odradzasz sklepy komputerowe a sam taki masz.

dokładnie

Panie Kamilu czy to nie są Twoje słowa ?

kamil2234 napisał(a):
Już kilka razy programiści zrobili nam jaja i były wpadki gdzie po ich pracy były spadki . Dlatego czekam, aż skończą swoją pracę. Wtedy skupimy się na optymalizacją.
  kamil2234 napisał(a):
Od niedawna zatrudniłem programistę do firmy - 200 osób flitowałem aż znalazłem i mam dobrego programistę. Od tej pory mogę opierdzielać chłopaka codziennie osobiście jak widzę, że robi nie tak jak chcę, a nie przez telefon inna firmę .

Szukam grafika jeszcze. A tak wcześniej gdy zlecałem pracę jakiejś firmie to musiałem wydzwaniać do nich co godz. z każdym ich błędem, a oni robili mnie w jajo twierdząc , że tak nie można i tak nie można , albo inne duda wianki. Do tej pory jeszcze się użeram z jedną firmą ale już nie długo bo kończą ostatni projekt za który już zapłaciłem .

kamil2234 napisał(a):
Ciekawi mnie czy treść kodu mojej strony jest waszym zdaniem dobrze zaplanowana? A może coś jest do bani ? Czegoś brakuje ? Czegoś jest za dużo lub za mało ?

To jest strona z opisem towaru z oscommere z poprawkami. Czy ktoś może popatrzyć się na kod i dać jakieś cenne wskazówki aby lepiej się pozycjonowało .

kamil2234 napisał(a):
W Biznesie nie ma wybacz. Ja mam w umowie z firmą poz. zapisaną taką klauzurę, że pozycja strony nie może spaść po ich działaniu ani przed ze względu na podjęte przez nich działania pozycjonreskie.
  kamil2234 napisał(a):
Nie mam na myśli, że wszystko wiem na temat seo i pozycjonowania - bo tego właśnie się uczę i zgłębiam tajniki.

Panie Kamilu same sprzeczności w tym co Pan pisze

Odradzam bo kolega dopiero zaczoł . My wydaliśmy mnustwo kasy na projekt i systemy integracyjne i puki co nadal jeszcze mnustwo pracy .

A on kupił gotowaca i jeszcze nie zaczoł na dobre w tym kierunku. Może jeszcze zmienić kierunek w inna branże . Ja prowadzę równolegle kilka bo stwierdziłem że temat jest trudny. Dałem poprostu dobrą radę .

kamil2234 napisał(a):
Odradzam bo kolega dopiero zaczoł . My wydaliśmy mnustwo kasy na projekt i systemy integracyjne i puki co nadal jeszcze mnustwo pracy .

A on kupił gotowaca i jeszcze nie zaczoł na dobre w tym kierunku. Może jeszcze zmienić kierunek w inna branże . Ja prowadzę równolegle kilka bo stwierdziłem że temat jest trudny. Dałem poprostu dobrą radę .

Schizofrenia i dysortografia... współczuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności