Skocz do zawartości

Brak efektów pozycjonowania

Michal87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ktoś ją wogle linkował na tą fraze ? czy może sama się z title wypozycjonowała jako fraza niszowa ?

Tak na marginesie to faktycznie tytuł strony niesamowicie odzwierciedla jego ofertę i branże hehehe

Za description sklep także nobla powinien dostać

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dla tych , którzy chcą mieć sklep internetowy powiem tyle - warto ale jak się ma unikalny swój towar i dobre ceny .

Osobiście polecę Chińskie portale i wycieczkę do tego kraju. Tam naprawdę można kupić badziew , który w Europie nikt nie widział i go sprzedawać. Ja tak zrobiłem i głównie żyję z tego.

Analizując to c napisałeś w tym wątku i patrząc na Twój sklep alfakom... mijasz się z prawdą. Omijam szerokim łukiem takich bajkopisarzył

Kollego na co ty patrzysz ? Na domenę , która ma rok ? Której nikt nie pozycjonuje i która jest właśnie w przebudowie ?

Sprawdź sobie ją za 6 miesięcy jak to będzie wyglądać to zobaczsz różnicę .

Poszukaj innych naszych domen bo jeszcze troszkę ich mamy. Ta akurat ma pr 1 . i zaledwie 4000-5000 wejść na miesiąc.

Ps. tylko nie podawaj ich tu na forum z nazwy tak jak tą. ;)

Creator miał chyba na myśli to że odradzasz sklepy komputerowe a sam taki masz.

dokładnie

Panie Kamilu czy to nie są Twoje słowa ?

Już kilka razy programiści zrobili nam jaja i były wpadki gdzie po ich pracy były spadki . Dlatego czekam, aż skończą swoją pracę. Wtedy skupimy się na optymalizacją.
Od niedawna zatrudniłem programistę do firmy - 200 osób flitowałem aż znalazłem i mam dobrego programistę. Od tej pory mogę opierdzielać chłopaka codziennie osobiście jak widzę, że robi nie tak jak chcę, a nie przez telefon inna firmę .

Szukam grafika jeszcze. A tak wcześniej gdy zlecałem pracę jakiejś firmie to musiałem wydzwaniać do nich co godz. z każdym ich błędem, a oni robili mnie w jajo twierdząc , że tak nie można i tak nie można , albo inne duda wianki. Do tej pory jeszcze się użeram z jedną firmą ale już nie długo bo kończą ostatni projekt za który już zapłaciłem .

Ciekawi mnie czy treść kodu mojej strony jest waszym zdaniem dobrze zaplanowana? A może coś jest do bani ? Czegoś brakuje ? Czegoś jest za dużo lub za mało ?

To jest strona z opisem towaru z oscommere z poprawkami. Czy ktoś może popatrzyć się na kod i dać jakieś cenne wskazówki aby lepiej się pozycjonowało .

W Biznesie nie ma wybacz. Ja mam w umowie z firmą poz. zapisaną taką klauzurę, że pozycja strony nie może spaść po ich działaniu ani przed ze względu na podjęte przez nich działania pozycjonreskie.
Nie mam na myśli, że wszystko wiem na temat seo i pozycjonowania - bo tego właśnie się uczę i zgłębiam tajniki.

Panie Kamilu same sprzeczności w tym co Pan pisze

Odradzam bo kolega dopiero zaczoł . My wydaliśmy mnustwo kasy na projekt i systemy integracyjne i puki co nadal jeszcze mnustwo pracy .

A on kupił gotowaca i jeszcze nie zaczoł na dobre w tym kierunku. Może jeszcze zmienić kierunek w inna branże . Ja prowadzę równolegle kilka bo stwierdziłem że temat jest trudny. Dałem poprostu dobrą radę .

Odradzam bo kolega dopiero zaczoł . My wydaliśmy mnustwo kasy na projekt i systemy integracyjne i puki co nadal jeszcze mnustwo pracy .

A on kupił gotowaca i jeszcze nie zaczoł na dobre w tym kierunku. Może jeszcze zmienić kierunek w inna branże . Ja prowadzę równolegle kilka bo stwierdziłem że temat jest trudny. Dałem poprostu dobrą radę .

Schizofrenia i dysortografia... współczuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności