Skocz do zawartości

Brak efektów pozycjonowania

Michal87

Rekomendowane odpowiedzi

W Biznesie nie ma wybacz. Ja mam w umowie z firmą poz. zapisaną taką klauzurę, że pozycja strony nie może spaść po ich działaniu ani przed ze względu na podjęte przez nich działania pozycjonreskie.

A mnie najbardziej podoba się ten cytat...jaka normalna firma pozycjonująca da sobie wmówić taki paragraf do umowy? Bo raczej nie jest to standardowa procedura

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Normalna nie - raczej ktoś, kto chce złapać klienta. Tak samo, jak ostatnio ktoś chciał stronę mieć szybko w Topie - plus zapis, że jak dostanie bana, to jego prawnicy mnie wezmą w obroty. Podziękowałem i pożyczyłem szczęścia w dalszym szukaniu firmy seo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności