Skocz do zawartości

Ukradłem domenę...

fazik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak straszą to odpowiedz im, że za "straszenie" też jest paragraf! Miałem kilka razy podobne maile od prawników i taka odpowiedź działa w 100% i pokorniali natychmiast. Co do domeny, to postaw coś na niej. I sprzedaj ją im za kilka tysi. Nauczą się wtedy że za gapostwo się płaci. ;)

Powodzenia i nie bój się ich gróżb -to taka normalna procedura.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Poinformowałem na razie firmę, że nie zasłużyłem sobie na traktowanie mnie w ten sposób, a operowanie prawdopodobnie nie istniejącym znakiem towarowym w negocjacjach najbardziej z całej sprawy nadaje się dla prawników. I co do szczodrej propozycji to jestem pod wrażeniem, ale jednak się nie skuszę.

Jeżeli nie dostanę propozycji 1k od firmy to będę wystawiał domenę na allegro dla wszystkich chętnych (o ile tacy będą) za ok. 750. Koniec końców wolałbym, żeby to oni ją odkupili bo co komu jest winny właściciel szkoły jazdy, że trafił na taką obsługę.

Mogę podać tutaj co to za firma? Nie jest to jakieś nie zgodne z prawem czy coś? I tak już pewnie na ten temat trafili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności