Skocz do zawartości

Linki z sygnatury

WashClub

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję , za przydatne odpowiedzi :)

Czy zatem rozmiar czcionki, pogrubienie itp mogą mieć jakikolwiek wpływ na moc takich linków?

Czy pozycjonując na dwie różne frazy, umieszczenie w sygnaturze dwóch linków prowadzących do tej samej strony, ale z różnymi anchor-ami ma sens?

Profesjonalne kosmetyki samochodowe Surf City Garage, Collinite, FinishKare

Auto-kosmetyki

Linkować to najlepiej z największą różnorodnością czyli inny anchor inny link, ale jeżeli masz dwa identyczne anchory prowadzące do innych stron to też może być. Oby nie było dwóch identycznych anchorów do dwóch tych samych stron lub dwóch innych anchorów prowadzących do tej samej strony.

spro.jpg

Czy zatem rozmiar czcionki, pogrubienie itp mogą mieć jakikolwiek wpływ na moc takich linków?

Czy pozycjonując na dwie różne frazy, umieszczenie w sygnaturze dwóch linków prowadzących do tej samej strony, ale z różnymi anchor-ami ma sens?

dołączam się do pytania.

Albo czy ma sens robić anchor w stylu: (jeden anchor) remonty, remontowanie, tanie remontowanie, szybki remont (koniec anchora)

Linkować to najlepiej z największą różnorodnością czyli inny anchor inny link, ale jeżeli masz dwa identyczne anchory prowadzące do innych stron to też może być. Oby nie było dwóch identycznych anchorów do dwóch tych samych stron lub dwóch innych anchorów prowadzących do tej samej strony.

A dwa rózne anchory, do tej samej strony, ale inne zakładki (np www.xxx.pl/yy www.xxx.pl/xy) i w jednej sygnaturze? Jak to działa?

Oby nie było dwóch identycznych anchorów do dwóch tych samych stron lub dwóch innych anchorów prowadzących do tej samej strony.
Nie wiem, czy dość jasno się wyraziłem. Chodziło mi o taką sytuację jaka jest w tej chwili u mnie. Dwa linki z różnym anchor-em do tej samej strony. Czy są przeciw wskazania?

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności