Skocz do zawartości

Mulfin - bo samo szukanie to za mało...

MieszkoDomagała

Rekomendowane odpowiedzi

Z wielu wyszukiwarek użytkowników, jakie się tu przewinęły, ta jest chyba najciekawszą ;). Głównie za sprawą wyników, które faktycznie są trafne. Ograniczenie wyników nie jest jednak zaletą. Ludzie przeglądają często drugą czy też trzecią stronę. Mógłbyś zwiększyć ilość wyników do 15/20.

Powodzenia w reklamie, o którą będzie chyba najtrudniej.

Edit: Czekam na dodanie funkcji szukania obrazów ;-).

Z wielu wyszukiwarek użytkowników, jakie się tu przewinęły, ta jest chyba najciekawszą :). Głównie za sprawą wyników, które faktycznie są trafne. Ograniczenie wyników nie jest jednak zaletą. Ludzie przeglądają często drugą czy też trzecią stronę. Mógłbyś zwiększyć ilość wyników do 15/20.

Powodzenia w reklamie, o którą będzie chyba najtrudniej.

Edit: Czekam na dodanie funkcji szukania obrazów ;-).

Funkcja znajdowania obrazów już jest. Wyświetlana jest domyślnie po prawej stronie ekranu. Można ją wyłączyć odznaczając pole checkbox "Obrazy".

Dziękuję za miłe opinie :) Czekam na następne :)

Aha bym zapomniał... dla maniaków telefonów komórkowych specjalnie została stworzona wersja mobilna Znajdywarki Mulfin. m.mulfin.pl ;)

Pozdrawiam ;)

• 1 rok później...

Witam serdecznie ponownie. Chciałbym odświeżyć temat. W mojej Znajdywarce wiele się zmieniło.

Mulfin jest dostępny w dwóch wersjach językowych, angielskiej i polskiej: Mulfin.com oraz Mulfin.pl

Grafika na stronie jest trochę odświeżona, pokazywane jest nieco więcej wyników, opcja znajdowania wideo, grafiki oraz audio, w dodatku w znajdowaniu audio, można automatycznie znaleźć tekst do piosenki, co według mnie jest bardzo ciekawą funkcją.

Możesz się także zarejestrować, po zarejestrowaniu będziesz miał swój unikalny adres url pod dwoma subdomenami: login.Mulfin.pl oraz login.Mulfin.com, będziesz mógł prowadzić swojego mikrobloga, dodawać znajomych do osób śledzonych i wiele innych.

Ciekawym według mnie jest jeszcze znajdowanie poprzez Gadu-Gadu. Wystarczy napisać frazę do bota pod numerem gg:11682111, a ten nam odpisze trzema najtrafniejszymi linkami wraz z opisami.

Naprawdę polecam i proszę o wszelkie Wasze opinie które pomogłyby mi rozwijać dalej Znajdywarkę.

Pozdrawiam, Mieszko Domagała.

@bold - Poprawione - teraz jak się wejdzie na mulfin.pdg.pl to przekieruje na Mulfin.pl bez pokazywania informacji o błędzie :)

Zachęcam do odwiedzania Mulfin.pl lub Mulfin.com w wersji angielskiej :D

Za dotychczasowe opinie naprawdę dziękuję! To mnie motywuje do dalszej pracy nad projektem!

Bardzo proszę o zgłaszanie mi błędów, oraz propozycji nowości na Mulfina, co mogę dodać itd.

Pozdrawiam! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności