Skocz do zawartości

Lista szablonów, repozytorium szablonów, wtyczki szablonów

XUMI.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zabieram się za tworzenie repozytorium darmowych szablonów do swojego systemu CMS, czy tworzył ktoś kiedyś coś podobnego?

Próbuje się wzorować na ext themes z WP ale nie do końca podoba mi się jego funkcjonalność.

Ja wymyśliłem sobie, że będzie to coś takiego:

Lista podstawowych kategorii -> po wejściu w kategorie pojawia się wyszukiwarka i ostatnio dodane szablony, najpopularniejsze w przeciągu 30 dni i najpopularniejsze od 12 miesięcy.

Znacie jakiś inny według was lepszy system zarządzania darmowymi szablonami?

XUMI.pl darmowy hosting i darmowe narzędzie do tworzenia stron, możliwość przekierowywania swoich domen.

Zapisz się na testy systemu CMS uważanego za najlepszy na świecie.

pomysł od siebie

Do szablonów dodawana stopka z zawartością generowaną przez php (tak żebyś mógł zmieniać zawartość wszystkich stopek w szablonach, kilkoma kliknięciami). Świetny materiał na zaplecze.

Oczywiście warunkiem użytkowania szablonu jest zostawienie tej stopki w spokoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności