Skocz do zawartości

Strona do oceny

kajzur

Rekomendowane odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka wygląda jak nieużywana domena z ładnym obrazkiem i linkami sponsorowanymi :)

Na drugi jest już nieco lepiej, ale wszystkiego pokazujesz za mało: strona mała, tylko 5 cytatów na podstronie itd.

Ponadto to co najważniejsze - lista raperów - jest na szarym końcu w górnym menu.

Warto też zadbać o poprawne wyświetlanie polskich znaków w mapie witryny.

Domena bardzo dobra :)

5 cytatów/stronę zostaje - wzrasta dzięki takiemu stronnicowaniu site :)

Cały czas szukam kogoś kto może zrobić mi layout do tej strony.. Ludzie zlitujcie się :( [Poszukuję wolontariusza]

Hmm, wyswietlają mi się prawidłowo znaki w mapie witryny.. Ale ok, dodałem kodowanie, powinno być lepiej :)

Dodam drugi link do listy raperów, gdzieś w widoczniejszym miejscu ;)

Proszę o więcej opinii :)

5 cytatów/stronę zostaje - wzrasta dzięki takiemu stronnicowaniu site

I irytacja ludzi którzy muszą bez przerwy klikać. Gdybyś dał po jednym na stronę też wzrósłby site :)

Cały czas szukam kogoś kto może zrobić mi layout do tej strony

Za darmo raczej nie znajdziesz nic lepszego, z resztą layout jest niezły. Zmień po prostu układ strony wejściowej (dodaj więcej treści czy jakieś obrazki) bo fakt układ przypomina parking. Możesz np. dodać fotki raperów w ostatnio dodanych i już będzie inaczej. Wyrzuć te 2 boxy po lewej i zrób w poziomie 2 linie awatarów po jednej dla użytkowników i jedną dla artystów rozciągnięte na 100% szerokości.

Mapa witryny jest kiepska, sformatuj to chociaż jakoś i podstrony zaznacz a nie 10 razy ten sam link.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności