Skocz do zawartości

Zbanowana strona w ADS

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest przy zbanowaniu atrony w ADS, przychodzi jakies powiadomienie mailowe lub jest o tym info w diagnostyce witryny?

Mam strone na ktorej podpiete reklamy nie wyswietlaja sie a te z subdomeny wyparowaly.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Nie wiem jak u innych, u mnie nie banowali strony tylko całe konto i logując się a raczej prubując już było widać że d..a

Może jakiś chwilowy zonk, albo naruszyłeś grubiej ich regulamin, bo tak piszą że dają ileś tam czasu na zmiany na stronie, ja tak już miałem kilka razy i później miałem odpowiedź, że już zgodnie z ich wytycznymi

U mnie konto jest ok, jedynie mam problem z jedna domena. Zero reklam, brak jakiegokolwiek powiadomienia czy info w panelu. Domena ma 4 lata, rok temu probowalem dodac do niej reklamy i tez klops. Wyszukiwarka Ads dziala na niej ok, ale reklamy graficzne/tekstowe nie wyswietlaja sie.

Podpiac do afilo czy gdzie indziej mozna, ale co z domena nia nie tak, ze odrzuca ja ADS? Przez to moglbym miec problem z odsprzedaza serwisu w przyszlosci.

Gdybym mial chociaz jeden link warezowy to bana moglbym zrozumiec, ale nigdy tego u mnie nie bylo. Odnosnie ceny to mozesz zaproponowac na pw, moze sie dogadamy, bo tematyka rozrywkowa nie jest moja mocna strona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności