Skocz do zawartości

Chcę postaić wartościowy katalog ale mam kilka pytań

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

te "kilka miesięcy" to akurat Ci wyjdzie 2 lata - katalgo zaczyna żyć sam przy ok 10.000 wpisów ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jaki to jest wartościowy katalog ? :)
Taki który jest zaindeksowany!? ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Widzę że niektórzy obawiają się czasu prowadzę firmę zajmującą się głównie web-designem i mam na tym polu kilka lat doświadczeń. Od niedawna zacząłem tworzyć strony bardziej zgodne z SEO i nie zamierzam poprzestać na "postawieniu" katalogu i po jakimś czasie zrezygnowaniu z niego. Jak trzeba będzie i katalog przestanie przynosić straty a zacznę z nim co najmniej wychodzić na zero to jestem gotowy jednemu z pracowników zlecić dodatkowo kilka godzin pracy przy katalogu dziennie.

Moje strony są zaindeksowane w googlu wiele ma PR 2 i 3 jest też parę 4 rek. Podepnę tam BL do Katalogu więc i moc na wejściu będzie niezła.

Katalog chcę też postawić na domenie która już istnieje już 2 lata.

www.katalog.oit.pl a sam oit.pl który do mnie należy od 2002 roku bodajże.

Wybór płatny SMS-S albo link zwrotny wydaje mi się dobrym pomysłem zwłaszcza że szybko uzyskam sporą moc bo stron jest paręset i wszystkie mają spory trafick dochodzący nawet do kilku tysięcy unikalnych wejść miesięcznie.

Zastanawiam się co jeszcze zawrzeć w katalogu stron czego unikać i czego nie robić, Koszty i czas praktycznie się nie liczą chyba że będzie to 10.000 PLN / M.sc wtedy będę myślał ale raczej nie przewiduje takich kosztów.

Obecnie stary śmieciuch ma zaindeksowane 2,680 z domeny www.katalog.oit.pl.

Wnerwiał mnie to go po prostu zaniedbałem bo nie szło edytować wygodnie wpisów. Sam katalog natomiast miał około 800 wpisów z tego większość moja ;)

Oferty Sylwestrowe Sylwester w górach, nad morzem ........ itp.

JA bym zrobił tak:

- zmienić skrypt na SEOKATALOGI lub INDEXU

- zrobić porządną skórkę

- nie robić platności przez kilka miechów ale janso określic zasady (niestety troskzę czasu 3ba spedzić)

- podlinkować

... i się kręci ;)

dzięki temu zmieni ci się np to : site:www.katalog.oit.pl - opisy wszystkie takie same :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Taki też mam zamiar raczej wybiorę seokatalogi.

Skórka ;) coś się znajdze ładnego

Płatności lub link zresztą jak wspomniałem albo i nie będę obserwował co się dzieje na pewno zrobię kilka promocji typu wpisy darmowe bez BL.

Może z Tobą Zgred się wymienię linami na stałe i będziemy się polecać ale to na razie daleka przyszlosć.

Problem mam tylko ze zrozumieniem unikalnośći Kontentu a z tego co zauważyłem to raczej ważna sprawa wiele wpisow będzie takich samych bo będą to głównie meta tagi ze strony a chciał bym tego unikać wiem też że niektórzy wpisują coś nowego do 50 katalogów na raz a potem zmieniają lekko i kolejne 50 katalogów ja bym chciał miec naprawdę unikalny content z wpisami oczywiście jak najdłuższymi może powyżej 500 znaków wprowadzę dodatkowy link w opisie sam jeszcze się na tym zastanawiam czy oby za dużo mocy mi nie ucieknie.

Oferty Sylwestrowe Sylwester w górach, nad morzem ........ itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności