Skocz do zawartości

Jaki anchor?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Dajmy na to że np mam serwis buty.pl, chcę go wypozycjonować na frazy "buty sportowe", "buty damskie" , "buty męskie", "buty dziecięce". Kupuję domeny np butysportowe.com, butydamskie.com, butymeskie,com, butydzieciece.com ...Na każdej stronie z zaplecza jest unikalna treść. Moje pytanie to, czy jeśli ze strony butysportowe.com (taki sam też tytuł strony) wstawie link z anchorem "buty sportowe" linkujący do serwisu buty.pl to czy to może być zabiegiem w jakiś sposób podejrzanym dla Google, czy naturalnym?

Druga sprawa to czy lepiej linkować do buty.pl czy do np buty.pl/butysportowe.php :)

Podane tu domeny służą tylko jako przykłady.

Pozycjonujemy na różne frazy a nie na jedną więc jak zrobisz tak z tych czterech zapleczówek nic się nie stanie gdy z innych serwisów będziesz linkował też z innymi anchorami. np. buty sportowe nike, buty sportowe adidas czy buty sportowe dla piłkarzy itp.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pozycjonujemy na różne frazy a nie na jedną więc jak zrobisz tak z tych czterech zapleczówek nic się nie stanie gdy z innych serwisów będziesz linkował też z innymi anchorami. np. buty sportowe nike, buty sportowe adidas czy buty sportowe dla piłkarzy itp.

Chodzi o to że np dodatkowo mogę linkować z butydamskie.com np anchor: Buty sportowe Adidas ?

Mogą być dwa linki o róznych anchorach na jednej strony prowadzącego do tego samego serwisu? A może ciekawiej byłyby podlinkowac na jeden anchror stronę główną a na drugi podstronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności