Skocz do zawartości

Czy DMOZ coś daje?

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

No nie wiem ja tam kilka lat temu zgłosiłem kilka dobrych serwisów ale nie dostał się żaden. jak mniemam dużo też zależy od kategorii do jakiej prubujesz się dodać ale tak jak ktoś powiedział. Prawdopodobieństwo rrafienia 6ki w totolotla jest podobne z tym, że Twoja strona zostanie tam zamieszczona.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

DMOZ, warto dodać ale nie ma co liczyć na akceptację. Dodadzą, to dodadzą, nie to nie. Kiedyś się bawiłem w redagowanie, śmieszne rzeczy się tam dzieją. Np. przychodzi strona do mojej kategorii która nie powinna w niej być, ja ją odsyłam do odpowiedniej kategorii a za jakiś miesiąc ona wraca jak bumerang. Natomiast takie kategorie jak "katalogi stron" i tak dalej to są z założenia bez redaktorów, nikt tam nic nie przyjmuje a i na redaktora nie chcą nikogo wziąć :)

...

moim zdaniem szkoda czasu, bo chyba z 90% wpisów nikt nie przegląda, a jeszcze z tych pozostałych 10% większość odrzucą. Wystarczy spojrzeć jak mało wpisów jest w poszczególnych kategoriach i to wcale nie są tam jakieś dobre strony. Czyli jak to Mikołaj napisał są "ślepe"

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 4 tygodnie później...

dla mnie dostanie się do DMOZ-a to żaden problem... dodałem jedną z moich stron dotyczącą konkretnego produktu i po 2 godzinach była zaakceptowana... ale trzeba było napisać do redaktora i przelać na jego konto "wsparcie" finansowe :)

Ja jestem jednym z redaktorów na DMOZie i jak to wyjdzie to Twój link poleci razem z danym redaktorem.

A czy warto mieć linka w DMOZie to chyba jest jasne, że tak..

ja się nie pytam czy w ogóle warto bo warto mieć prawie każdego linka, ale pytam czy za 100zł warto :D

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Ja jestem jednym z redaktorów na DMOZie i jak to wyjdzie to Twój link poleci razem z danym redaktorem.

Dlatego nie podałem danych ,a poza tym to moja strona nadaje się do tej kategorii i jest starannie wykonana oraz zadbana więc nie ma powodu żeby ją wywalić... poza tym on mi napisał że bez tego nie doda jej nigdy do katalogu... więc co miałem zrobić?

A czy warto mieć linka w DMOZie to chyba jest jasne, że tak..

no to jest akurat wiadome :D

Ja jestem jednym z redaktorów na DMOZie

No nareszcie znalazł się jeden Pan moderator tego wspaniałego katalogu, który pajęczynami obrasta. To może napiszesz coś na temat DOMOZa, dlaczego nic tam nie jest aktualizowane, przyjmowane itp. idt. Proponuję Tobie i wszystkim moderatorom wziąć się do roboty. A swoją drogą też za 100 zł. dodałbym wpis, wszystkich zainteresowanych moderatorów DOMOSa tych, którzy nie zarośli pajęczynami zapraszam na PW. :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności