Skocz do zawartości

Czy DMOZ coś daje?

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

A swoją drogą też za 100 zł. dodałbym wpis, wszystkich zainteresowanych moderatorów DOMOSa tych, którzy nie zarośli pajęczynami zapraszam na PW. ;)

no i na co ja to pisałem :D

teraz będzie cennik dostania się do DMOZ-a ... ach ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dmoz to najtrudniejszy katalog jaki instnieje, jestem moderatorem jednego z działu i już po pierwszym dniu dostałem ostrzeżenie że dodałem forum w którym jest za mało postów i użytkowników a było i ponad 600 przy 250 użytkownikach, tak samo z moją stroną, nawet strona moderator musi mieć dużą wartość

• 2 tygodnie później...

W listopadzie napisałem zgłoszenie na moderatora. Pola wypełniałem chyba przez 1,5 godziny i wszystko, dokładnie i starannie sprawdziłem. Zgłosiłem się do mało znanej kategorii, w której nadal widnieje tylko kilkanaście wpisów. Odpowiedzi nie dostałem do dziś. Nie warto zawracać sobie głowy z dodawaniem stron, moderatorzy zaglądają tylko do nielicznych kategorii. Większość z działów nie była ruszana od kilku lat.

ja chyba mialem duzo szczescia, bo z tego co wiem moderatorem kategorii, do ktorej dodawalem byla wtedy osoba, ktora prowadzila duza, konkurencyjna strone:) ale 2 dni po zgloszeniu moja strona została dodana a moderator zarejestrowal sie jako 1 w newsletterze :):D:D wiadomo dlaczego:D

• 2 tygodnie później...
W listopadzie napisałem zgłoszenie na moderatora. Pola wypełniałem chyba przez 1,5 godziny i wszystko, dokładnie i starannie sprawdziłem. Zgłosiłem się do mało znanej kategorii, w której nadal widnieje tylko kilkanaście wpisów. Odpowiedzi nie dostałem do dziś. Nie warto zawracać sobie głowy z dodawaniem stron, moderatorzy zaglądają tylko do nielicznych kategorii. Większość z działów nie była ruszana od kilku lat.

A dostałeś potwierdzenie zgłoszenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności