Skocz do zawartości

dodawanie automatyczne

Tomek Narzędzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się dowiedzieć jakie macie zdanie drodzy forumowicze na temat dodawarek automatycznych.

Czy ma to jakiś głębszy sens w pozycjonowaniu?

Jakie ewentualnie serwisy polecacie?

Wg Was do ilu katalogów dziennie powinno się dodawać? Czy istnieją jakieś granice bezpieczeństwa?

Miliony tematów jest na PiO o tym. Zależy od wieku domeny, ja osobiście kiedyś dodawałem tyle aż mi się znudziło bo i tak G nie łyknie wszystkich wpisów i filtra nie dostaniesz dodając nową domenę masowo do katalogów - osobiście tak uważam. Jeżeli chodzi o dodawarki to efekty żadne.

spro.jpg

Miliony tematów jest na PiO o tym. Zależy od wieku domeny, ja osobiście kiedyś dodawałem tyle aż mi się znudziło bo i tak G nie łyknie wszystkich wpisów i filtra nie dostaniesz dodając nową domenę masowo do katalogów - osobiście tak uważam. Jeżeli chodzi o dodawarki to efekty żadne.

Co to znaczy masowo ?

Domena ma 1,5 roku.

Chciałem się dowiedzieć jakie macie zdanie drodzy forumowicze na temat dodawarek automatycznych.

Czy ma to jakiś głębszy sens w pozycjonowaniu?

Dodawarki automatyczne przynajmniej w moim przypadku sprawdzały sie nieźle, niestety z biegiem czasu coraz gorzej (wiele "wartościowych" katalogów zablokowało dostęp automatom) i już od ponad roku jak trzeba to kataloguje ręcznie

Co do sensu to u mnie nie miało po miesiącu linkowania yahoo zaindeksowało ok 5-10 linków (nie pamiętam dokładnie)

Wg Was do ilu katalogów dziennie powinno się dodawać? Czy istnieją jakieś granice bezpieczeństwa?

Zależy tak naprawdę od ilości fraz, i różnicowania anchorów (a co najważniejsze od efektów) zacznij 3-5 dziennie w przypadku braku efektów zwiększaj ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności