Skocz do zawartości

wypromowanie nowego słowa kluczowego w istniejącym serwisie

vel

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chodzi mi o serwis www.dominium.pl i jego ranking w google. w najbardziej chcianych zestawieniach słów kluczowych, tj. "mieszkania Kraków", "kredyty Kraków", "domy Kraków" jestem na miejscach 1-3.

czy ktoś mógłby rzucić okiem i podpowiedzieć co zrobić, żeby jeszcze podnieść się w rankingach w pojdeynczych tych słowach czyli "mieszkania", "domy", "kredyty", "Kraków" bo tutaj jest kiepsko i to bardzo.

za wszelkie wskazówki z góry dziękuję. wiem o zasadach linkowania itp, no ale dlaczego zestawienia ze słowem Kraków mają tak dobry rezultat, podczas gdy samo słowo Kraków w google nie znajduje dominium w ogóle :roll:

pozdrawiam

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Haslo mieszkania krakow nie jest bardzo kompretytywne. Widac to po zapytaniu allinanchor:mieszkania krakow - 31 wynikow, to znaczy ze mniej wiecej tyle jest serwisow ktore pozycjonuja sie na to haslo.

Natomiast haslo mieszkania przyz zapytaniu allinanchor pokazuje 168,000 wynikow, czyli to haslo jest duzo bardziej kompetytywne niz wczesniejsze.

Moja rada to duzo wiecej linkow z haslem mieszkania, a nie mieszkania Krakow.

ale ja nigdzie nie mam linków typu mieszkania Kraków za to mieszkania np. tak na górze i na pasku z lewej. i to jest dziwne hehe

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

masz racje - dokladnie nie sprawdzilem, ale musze Ci powiedziec, ze nie jest tak zle, bo na haslo mieszkania jestes na 16 miejscu https://www.google.com/search?q=mieszkania&...1&start=10&sa=N

, co chyba nie jest takie zle, jak na 880,000 wynikow. Popracuj wiecej nad zewnetrznymi linkami, uzbroj sie w cieprliwosc, a Twoje wyniki sie napewno jeszcze podniosa.

masz racje - dokladnie nie sprawdzilem, ale musze Ci powiedziec, ze nie jest tak zle, bo na haslo mieszkania jestes na 16 miejscu https://www.google.com/search?q=mieszkania&...1&start=10&sa=N

,

Jest trochę dalej Michale, zapominasz że my korzystamy nie z

https://www.google.com/search?q=mieszkania&...1&start=10&sa=N

a z

https://www.google.pl/search?q=mieszkania&h...8&start=20&sa=N

przynajmniej ja.

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

no ale jak to wypromować te nowe hasła, skoro samo hasło Kraków w ogóle nie widzi google przy moim serwisie, za to w połączeniu haseł jest git ?? nigdzie nie ma linków o takim zestawieniu słów, więc może google jednak czyta metatagi??

i drugie pytanie mam. mam jeszcze 3 inne domeny, tematycznie związane z tym serwisem. obecnie wszystkie wskazują na główną stronę dominium, ale dobrze byłoby, żeby stanowiły one przekierowania do sekcji: mieszkania, domy, kredyty. czy jeśli będą to przekierowania google je zindeksuje w ogóle? chyba nie, więc co tu zrobić, żeby te domeny zindeksował?

i trzecia sprawa, czy wprowadzenie linków przyjaznych robotom (chodzi o linki wyłąćznie ze slashami) mogło by pomóc serwisowi?

pozdrawiam

najlepszym rozwiązaniem byłaby chyba promocja konkretnch podstron pod dane słowa kluczowe tj. 

np. podstronę  adres/mieszkania/  zoptymalizować pod słowo mieszkania etc.

myślałem o tym, ale google nie zindexował www.dominium.pl/mieszkania/ ani www.dominium.pl/domy/ ale za to www.dominium.pl/kredyty/ tak. i nie wiem czemu za bardzo

ale popracuję nad podstronami :D

może to jeszcze kwestia czasu ...

zbieraj linki zewnętrzne do podstron. Myślę że będzie dobrze.

Jak już wiele osób pisało na forum, troszę trwa, zanim google zaindeksuje wszystkie podstrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności