Skocz do zawartości

Strona WESELNA, ślubna

pkrok

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie, co WY DAJECIE do tego działu za strony, litości!

Czy to jest dział: "Ocena strony w budowie" ... chyba, że to jest produkt finalny twoich webmasterskich wypocin...

Brak s ł ó w =D>

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Lol widze duzo meta tagów. :P

CSS razem ze strona to troche źle :P

raczej powninien być oddzielny arkusz.

Wicej nie napisze poprosty

NICE

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

jaki piekny kod ma w sobie tyle ladnych lialych plam ...

gratulacje takie kodu jeszcze nie widzialem ...

no i jak pieknie na kazdej stronie umiesciles css ...

nooo wzorcowo ..

przeciez wyrzucanie css'ow do plikow zewnetrznych to blad, przeciez tak fajnie jest modyfikowac wyglad jednego elementu na stronie modyfikujac kilkadziesiat plikow

puste linie w kodzie alez prosze to nic ze ladowac bedzie sie kilka sekund dluzej przeciez klient jak chce to poczeka a jak nie to wio ...

a i tresc kazdego linku jest wysmienita ... jazeli wchodzisz w zakladke wideofilmowanie napewno nie przeoczysz ze jestes akurat w tym miejscu ..

nooo moje gratulacje ...

za taka piekna strone daje tobie 10 punktow .. w skali od 10 do 100.000

a czekam na kasę za nią...350zł,

boszzz, lepiej by było gdybys sie nie przyznawał ;)

wiem,ze CSS sie podłancza osobno stylsesheet

ale to jest sa layout i pociecie

no i?

o gustach się nie dyskutuje, mi sie podoba ale

słowa krytyki musza paść

te znaczki przy nawigacji podobne do plusa (to chyba nawet +) niestety mam skojarzenie z innych stron że się powinno coś rozwinąć jak sie na nie najedzie....

Co do stopki, może lepiej ją rozciągnać na całą szerokość strony bo tak jakby prawa strona sie kończy w próżni...

I ostatnie czy na tym banerku u góry ta pani z prawej strony wyskoczyła z jakiejś agencji??/ Bo ona mi tam raczej pozytywnie się ze ślubem nie kojarzy....

No chyba że panna na wieczory kawalerskie do wynajecie ale to znam lepsze i nei skorzystam ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności