Skocz do zawartości

Katalog Witryn PL Web 2.0.

jurek04

Rekomendowane odpowiedzi

Dokonując zgłoszenia strony w naszym katalogu, każdy użytkownik tym samym wyraża zgode na otrzymywanie materiałów reklamowych na podany przy rejaestracji adres e-mail.

To ja dziękuję, mam dość spamu

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

No to postawiłeś katalog po to aby potem wysyłać spam? Oj kiepski pomysł.

pokaz Twoj katalog, chetnie znajde cos co mi nie pasuje...

jak nie odpowiada to nie wpisujta i juz, trzeba miec odrobine wyrozumialosci dla ludzi, ktorzy za free moderuja katalogi...

a tak na marginesie to nie macie "spam maili"? ja mam takiego jednego, ktorego podaje do katalogow itp itd i szczerze mnie wali co tam ktos wysyla:)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

ja mam to we wszystkich regulaminach :) raz na kwartła zastrzegam sobei mozliwosc rozesłania spamu ;) ale nigdy jeszcze nie krozystałem i nei zamierzam. ale furtke mam ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dokonując zgłoszenia strony w naszym katalogu, każdy użytkownik tym samym wyraża zgode na otrzymywanie materiałów reklamowych na podany przy rejaestracji adres e-mail.

To ja dziękuję, mam dość spamu

a wiesz że nie wysłałem jeszcze żadnego e-maila do żadnego użytkownika katalogu, także nie obawiaj się o spam z mojej strony - pewnie Ty takie praktyki robisz i dlatego tak piszesz - podaj adres Twojego katalogu lub strony

No to postawiłeś katalog po to aby potem wysyłać spam? Oj kiepski pomysł.

nie po to to jest tylko powszechnie stosowana formułka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności