Skocz do zawartości

Wycena domen

kucza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

prosiłbym o podanie orientacyjnych cen, jakie mogę osiągnąć za poszczególne domeny. Chodzi o samą domenę, w chwili obecnej przekierowują tylko na istniejącą już stronę:

1/ manchester.com.pl

2/ highlife.com.pl

3/ fc-barcelona.com.pl

4/ man-utd.com.pl

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

Tomek

Są tyle warte ile ktoś za nie da.

Przepraszam bardzo, bez obrazy, ale taka odpowiedź jest trochę bez sensu. Wiem, w jaki sposób mogę sprzedać domenę. Pytałem, jaką, Waszym zdaniem (biorąc pod uwagę doświadczenie i wiele innych czynników) cenę mogę uzyskać za nią. Jaką kwotę bylibyście w stanie zapłacić biorąc pod uwagę „możliwości” adresu.

Pozdrawiam

Tomek

Są tyle warte ile ktoś za nie da.

Przepraszam bardzo, bez obrazy, ale taka odpowiedź jest trochę bez sensu. Wiem, w jaki sposób mogę sprzedać domenę. Pytałem, jaką, Waszym zdaniem (biorąc pod uwagę doświadczenie i wiele innych czynników) cenę mogę uzyskać za nią. Jaką kwotę bylibyście w stanie zapłacić biorąc pod uwagę „możliwości” adresu.

Pozdrawiam

Tomek

Wszystkie 0 zł

Biorąc pod uwage "mozliwości" adresu to tylko highlife.com.pl ma jakąś wartość, historia jej jest z 2001 roku, tylko, że jakaś mglista ta historia i sie urywa po 2001 :) Ile można za nie wziąść? Wyceny zrobią Ci na di.pl. Pamiętaj tylko, że wycena to jedno, a cena po jakiej idzie domena to są zupełnie dwie rózne sprawy. Dla mnie te domeny są warte tyle co najwyżej odnowienie.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ok, ja wyceniam je na po 50 zl kazda. aczkolwiek jakbym robil np strone o spolecznosci polskiej w manchaster to wtedy juz bym byl w stanie dac za nia wiecej.

I właśnie o to mi chodzi. W sprawie domeny manchester.com.pl odezwała się do mnie pewna zagraniczna firma (działająca od 2004 r.) oferująca wynajem mieszkań/domów w Manchesterze. Dlatego też pytam, jakiej kwoty mogę się spodziewać lub zaproponować za tę domenę. Może macie jakieś typy?

Pozdrawiam

Tomek

Zaproponuj tyle, za ile jesteś skłonny ją odsprzedać i tyle. Możesz poprosić ich też o ofertę i wtedy albo zaakceptujesz, albo ponegocjujesz, albo powiesz sijaaa :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam,

osobiście tych domen bym nie zarejestrował. Nie interesują mnie domeny, które mają końcówkę .com.pl. Jeśli buduję serwis, kupuję tylko i wyłącznie z końcówką .com lub .pl. Zdarza się, że kupię z końcówką .biz, jeśli to ma być serwis dotyczący biznesu, lub .info, jeśli informacyjny.

Wyszukując domen na dropped.pl, nie biorę pod uwagę całkiem domen z tą końcówką.

Dla mnie te domeny nie przedstawiają żadnej wartości, aczkolwiek są osoby które kupują każde.

Krzysztof

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności