Skocz do zawartości

zagadka

graff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No dobra, jasne. Krótko zatem: Michał - dlaczego vw jest na pierwszym miejscu ?  :)  Z wymienionych przez Ciebie czynników pozostaje tylko atrakcyjny dla G rozkład ip i co za tym idzie - śliczne c-bloki. Rachunek prawdopodobieństwa jest jednak okrutny - niemcy muszą mieć co najmniej tak samo dobre, jeżeli nie lepsze.

Czy mógłbyś - dosłownie w trzech punktach - wskazać czynniki, które zdecydowały Twoim zdaniem o nr 1 dla vw, a które muszą być chyba korzystniejsze z punktu widzenia G niż dla np. pozycji 6 ? Tak w ramach domysłów :-)

Odpowiem na tyle co umiem, ale Kill Bill wstrzymaj sie jeszcze chwile z tymi kapciami. ;)

Graff, piszesz ze wedlug Ciebie Niemcy napewno maja tak samo dobre strony, jak nie lepsze a nie sa tak wysoko, wiec popatrz na to https://www.google.de/search?hl=de&ie=UTF-8...gle-Suche&meta=

strona vw jest na 4 stronie wynikow. Tak jak pisalem wczesniej jest to uzaleznione od filtra krajowego, w naszym przypadku pl, i jak zobaczysz wyniki tylko polskie to jest ich 131,000. Co nie jest trudne do wypozycjonowania.

Nie moge Ci wskazac - doslownie w trzech punktach czynnikow, ktore plasuja strone vw na 1 miejscu, bo nie jestemm pracwonikiem Google, ktory ma dostep do algorytmu. WIem jedno, ze linki z odpowiednim anchor text sa w tej chwili gora i tak narazie jest, ale jak szybko to sie zmieni tego nikt nie wie.

linki z odpowiednim anchor text sa w tej chwili gora

Zgadza się. 77% linek do vw zawiera słowo kluczowe - widocznie taki udział procentowy jest wystarczający na krajowym rynku.

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że w linkach do Marzenki udział kluczowej frazy wynosi 0%.... korekta: zgadza się do końca. Marzenka ma 100% udziału :-) przegapiłem dmoz.

Kill Bill wstrzymaj sie jeszcze

A to czemu ? Kill - smacznego :-)

W kwestii formalnej:

jak Michał odpowie to ja zjem swoje kapcie

Michał odpowiedział. Nie było warunku jakościowego :-) poza tym to Kill zgrabnie odwołał się do alchemii, nie ja :-) Jestem odpowiedzią ustatysfakcjonowany tym bardziej, że znalazłem sobie przekonujące dowody na jej poprawność. Martwi mnie tylko to, że anchor text ma taką przewagę nad innymi czynnikami.

Z praktycznego punktu widzenia, jeżeli w nazwie strony/firmy klucz nie występuje - dosyć trudno jest namnożyć linki z anchorem. Ja jestem zobligowany do firmowania linków w katalogach nazwą serwisu (pomijam te z forum), ale w sumie nie narzekam. Osiągam to, na czym mi zależy.

Moje kochane stare kapcie zrobione z rysunku matematycznego o pozycjonowaniu sie uratowały :D:P

Hip Hip Hurra

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności