Skocz do zawartości

AdSenseLab

mb

Rekomendowane odpowiedzi

Yeden:

Mozliwe ze byla jakas przerwa (lub akurat przerzucalem pliki na serwer). Teraz dziala dobrze smile.gif

mf:

Okej. Ale wygladem strony zajme sie troszke pozniej. Narazie tworze content (bo bez tego nawet najladniejsza stronka nie ma sensu istnienia). A tak przy okazji dodalem 2 listy slow kluczowych.

:spam:

pozycjonuj.png

dziala dobrze

Pewnie cały czas działała, tylko w drugim linku jest literówka (repulika), aja tego nie zauwazyłem :?

A co do tych adsense na stronie z niudokumentowanymi - nie boisz się, że google to zablokuje? (chociaż dotyczą tych samych stron?)

Eksperyment Discover.pl

good job. Layout, layoutem, jakkolwiek myślę, że stronka przydatna.

cheers!

PS. Może dodasz nieco więcej informacji o 'listach słów'?, chociażby o tym, iż w liście numer 2 niektóre słowa występują w [nawiasach kwadratowych]

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

AdSenseLab - moze bedzie Ci latwiej uruchomic jakis skrypt blogowy ?? i na jego podstawie tworzyc juz reszte.

to samo sugerowalem podając linka do 'bloga' paganiniego :spam:

wordpress będzie tu jak znalazł. będzie dodawał tylko zawartość a opakowanie juz ma gotowe i to jeszcze zgodne z standardami.

Stronka to ciekawy pomysł, nawet obejdzie się bez zakupu książki sekrety asense.. :spam:

A co do wyglądu, zgadzam się poprzednikami, żadne layoot czy inne cuda niewidy są nie potrzebne, wybierz skrypt blogowy, ktory jest miły dla oka i z duzym ułatwieniem dla Ciebie.

EDIT.

I będzie możliwość komentowania artykułów.. :D Bo są tam na stronc ciekawe informacjie, szkoda tylko, że słabo wyjaśnione lub nawet bez opisu...

Pozdrawiam i życze sukcesów.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Co do skryptu to najpierw musze wszystko przerzucic na serwer z obsluga php a potem zastanowie sie nad skryptem. Raczej chyba stworze na szybko cos swojego.

szkoda tylko, że słabo wyjaśnione lub nawet bez opisu...

Bedzie opisane, musze tylko znalesc troche wolnego czasu :cry:

:D

pozycjonuj.png

Ps. Narazie stronka na republice..Moze cos sie zmieni pod tym wzgledem (tylko najpierw musza byc jakiekolwiek klikniecia na reklame :D ).

Nie chce byc niemiły ale czy to nie Ty pisałes ze celujesz w AdSense Premium? :twisted: Jesli tak to wybacz ale taka sytuacja mnie smieszy i to bardziej niż troche :]

Videofilmowanie w Poznaniu i nie tylko

klimon:

A co ma piernik do wiatraka?

Mam stronke ktora ma ogladalnosc na poziomie paru(nastu) milionow odslon miesiecznie, jak dojdzie powyzej 20mln to poprosze o premium.

A może chodzi o to że majac duuże pieniądze z G chyba skąpisz na domenke i hosting? :twisted: Sorry ale od razu o tym pomyślałem :spam:

A ogólnie zycze zeby stronka sie rozrastała bo widze ze to moze byc cos ciekawego 8)

Videofilmowanie w Poznaniu i nie tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności