Skocz do zawartości

Umowa dla zamówień publicznych

milkus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Aktualnie prowadzę pracę, nad tworzeniem strony dla jednego z przedszkoli. Jednakże mam problem z umową. Dotychczas na zamówienia dla firm, podpisywałem umowę o dzieło i wystawiałem rachunek, za wykonane prace. Tutaj jednak mam problem, ponieważ księgowa przedszkola, twierdzi, że nie można wystawić umowy o dzieło, co mnie bardzo zdziwiło. Wydaje mi się, że księgowa tutaj nie ma racji, ale wolałbym przeczytać Waszą opinię.

Co w związku z tym mi poradzicie? Wolałbym uniknąć umowy zlecenie, zaś sama umowa o dzieło zdaje się, że najbardziej korzystna dla obu stron. Ewentualnie prosiłbym o porady, gdzie mogę uzyskać więcej informacji.

to możesz skorzystać z pośrednictwa znajomej firmy

Też o tym myślałem, tylko pytanie czy ta firma nie musi mieć czasem zarejestrowanego PKD, na tworzenie stron internetowych ? Najbardziej bliskoznaczną zaprzyjaźnioną firmą, jest firma, która działa w poligrafii. Pod reklamę, raczej ciężko było by to zaliczyć. Pozostałe firmy to głównie przewoźnicy, więc te odpadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności