Skocz do zawartości

Wordpress - Tagi na stronie głównej

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytanie czy znacznie poprawia to pozycje? Bo chciałbym umieścić tagi na stronie gł. ale jesli wpływ na pozycje jest znikomy to nie bede szpecił gł tym.

Jak zapatruje sie na to google (to przecież masa słów kluczowych)?

Jaką pozycję??? pozycję głównej strony - nie. Pozycję podstron na niszowe zapytania - może, ale nie musi. Pomaga w indeksacji...

Jeśli tagi są sensowne i ułatwiają nawigację to Google raczej nie powinno mieć nic przeciwko temu.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Chyba chodzi o tagi, które nie byłby linkami, a tekstem pod wpisem. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Jeżeli nie przesadzisz, to warto zawsze dodać dodatkowe słowa kluczowe na stronie i Google również nie będzie widziało w tym nic złego. Jeżeli zaś masz zamiar pakować tagów ile wlezie, dodatkowo zupełnie niezwiązanych z tematem - średnio to widzę.

Jeżeli zaś chodzi o tagi-linki, to jest tak, jak pisali poprzednicy.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Tagi są już teraz na porządku dziennym nie tylko w zapleczach i blogach, ale też w portalach, wszelkiej maści serwisach, nawet w sklepach widziałem ;). Często ułatwiają nawigację, szczególnie w wielkich serwisach.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

"Jeśli tagi są sensowne i ułatwiają nawigację to Google raczej nie powinno mieć nic przeciwko temu."

Mimo wszystko proponowałabym wstawić je tylko na podstronach. Nie jest im potrzebny mocny kop ze strony głównej.

"Jeśli tagi są sensowne i ułatwiają nawigację to Google raczej nie powinno mieć nic przeciwko temu."

Mimo wszystko proponowałabym wstawić je tylko na podstronach. Nie jest im potrzebny mocny kop ze strony głównej.

No to Lexy jak mówsz tak zrobię. Zwłaszcza, że brzydko to wygląda. Myślałem, że podpije to główną, ale skoro nie ma to takiego wpływu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności