Skocz do zawartości

Wordpress - Tagi na stronie głównej

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

To nie musi wyglądać źle. Zobacz jak to zrobił pudelek ;-) Jak już wchodzę na jakiś artykuł to czasem klikam w tagi, żeby poczytać więcej o danej osobie.

Jak nie jest to jakaś wielka sterta tagów to też źle nie wygląda, ja często właśnie na blogach wordpressowych poruszam się po tagach, a nie kategoriach, bo tagi dokładniej oddają temat.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ale to strona firmowa i myslałem o tym zeby na głównej dać chmure tagów tylko dlatego, że myślałem, że przeloży sie to znacząco na pozycje (wiadomo słowa kluczowe) ale skoro uważacie, że nie no to nie daje:D

Jeśli to miałoby na celu zwiększenie nasycenia słowami kluczowymi to lepiej sobie darować :) Już lepiej poszukaj ciekawego cytatu ze słowem, które najbardziej Cię interesuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności