Skocz do zawartości

Do oceny funkcjonalności

vel

Rekomendowane odpowiedzi

serwis www.biura.pl

proszę o ocenę ogólną funkcjonalności. proszę nie jechać za brak jakiejkolwiek walidacji, szata była robiona rok temu i wtedy jeszcze nie dotarł do mnie xhtml :) z braku czasu nie przewiduję zmiany na xhtml :)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

szkoda gadac ... bo ...

1.

obrazki skalowane,

2.

po co to ? :

<meta name="Revisit-after" content="2 Days">

3.

i po co to ?:

<link href="/style.css" type="text/css" rel="stylesheet">

skoro kilka linijek nizej jest:

<style type="text/css">

h1 {

font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif;

4.

JS do pliku zewnetrznego

5.

w kodzie jest tablarnia burdelarnia

wiec .... 2 ... w skali od 1 do 5

a ja napisałem, żeby nie oceniać kodu, bo jest stary i kompletnie sie zgodzę, że panuje w nim totalny bałagan

prosiłem o ocenę FUNKCJONALNĄ serwisu, jeśli wiesz co to jest

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

zawsze mozesz sie nie zgodzic .. ja mam troche inne podejscie do tego typu krytyki ..

nie polemizuje przyjmuje ja z pokora ...

a jak sie nie zgadzam to olewam osobe ktora jest autorem niepozadanych przezemnie wersow :P

co do funkcjonalnosci to powiem tak ... strona dziala ale dla mnie jest nieczytelna ... moze ludzie z rynku nieruchomosci maja inne podejscie do tematu ...

po wybraniu obiektow w warszawie dostaje dlugasna liste, ktora w mojej opini powinna byc podzielona na podstrony ... albowiem czas ladowania jest jednym z czynnikow optymalizacji ...

- czas ladowania wydluza sie poprzez skalowane obrazki ...

- czas ladowania wydluza sie poprzez kazdorazowa ladowanie kodu JS

- czas ladowania wydluza sie poprzez kazdorazowe ladowanie css'ow

czas jest czynnikiem funcjonalnym wiec jezeli chodzi o funkcjonalnosc serwisu to jest do xxxx bo sie dlugo laduje ...

a jezeli moje wyjasnienie i moja krytyka powoduje to ze najchetniej podjalbys polemike to nie umieszczaj tutaj stron do oceny ...

jezeli chcesz uslyszec same pozytywy na temat swojej strony to zaloz wlasne forum i tam wychwalaj sam przed soba jaka wspaniala jest ta strona ...

wiec nie tlumacz mi na priv czemu ta strona jest taka a nie inna tylko popraw strone i daj jeszcze raz do oceny FUNKCJONALNOSCI

jezeli chcesz uslyszec same pozytywy na temat swojej strony to zaloz wlasne forum i tam wychwalaj sam przed soba jaka wspaniala jest ta strona ...

hmmm, nie rozumiem cię, po co i co mam zachwalać. nie oczekuję pozytywów, nie ma stron doskonałych

obecne uwagi są już bardziej funkcjonalne, np. skalowane obrazki, czy dzielenie na podstrony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności