Skocz do zawartości

tekst na stronie

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko.

Robię stronę tłumacza języka angielskiego.

Nie wiem jednak jak zagospodarować miejsce na stronie (planuję zostawić bardzo mało miejsca na tekst) i szukam porady kogoś kto ma styczność ze stroną o dokładnie takiej tematyce (tłumacz).

W jakim stopniu ważny jest tekst na stronie, opis działalności i zakres usług? Czy ludzie to czytają? Wiem, że w innych dziedzinach jest to ważne, ale czy nie jest w tym przypadku tak, że klient patrzy jedynie na cennik i dane kontaktowe?

No sądzę, że ludzie są zainteresowani tym, czym dokładnie się zajmujesz oraz jakie masz do tego kwalifikacje. "Tłumacz" to określenie bardzo ogólne.

Ale dam Ci radę, która zawsze skutkuje. Postaw się w sytuacji swojego przyszłego zleceniodawcy. Poszukaj w Google tłumacza i sprawdź która strona wzbudziła Twoje największe zaufanie, a która najmniejsze. Wyciągnij wnioski i stwórz coś jeszcze lepszego, niż ta wzbudzająca zaufanie strona.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności