Skocz do zawartości

http://effectus.com.pl/ - PR3

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

funkcjonuje toto juz prawie miesiac z tego co widze to nawet ladnie sie indeksuje - ruch tez coraz wiekszy

macie jakies uwagi ?? - bo to pierwszy tego typu twor w moim wykonaniu i ciekaw jestem opinii

bo mam jeszcze jedna domenke w rezerwie i zastanawiam sie co z nia robic :D

Bardzo dobry precel. Tyle że warto nagradzać najbardziej aktywnych autorów... autorem (widziałem że na webshock sprawdza się to). Zakładaj kolejny.

Bezpieczniej by na stronie głównej pojawiały się skróty wpisów pozbawione linków. W blogroll znajdź miejsce dla trzech maks pięciu linków, przeznaczonych dla stron najbardziej aktywnych autorów. To buduje społeczność :)

Treningi WattUp.pl

Widzę elegancko sie precelek rozwija jednakże moim skromnym zdaniem skoro wymagasz grafiki przy każdym wpisie wartało by udostępnić użytkownikom upload obrazków gdyż często po kilku miesiącach obrazki z różnych lokalizacji w sieci znikają i stare artykuły mogą wtedy brzydko wyglądać. Jeśli chodzi o transfer to precle raczej wielkiej oglądalności nie mają a jeśli nawet na dedyku to raczej nie jest problem :)

( to tylko moje zdanie )

a swoją drogą Lukas mam wrażenie że znamy sie już z innego forum :)

Żadna wtyczka nie jest potrzebna.

Ja zawsze zamieniam tylko:

<?php the_content('Read more... »'); ?>

na

<?php the_excerpt(); ?>

Rezultat: skróty artykułów, zero linków na głównej w skrótach.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności