Skocz do zawartości

http://effectus.com.pl/ - PR3

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jako felietonista nie ma możliwości ładowania obrazków na serwer, zostaje tylko hotlinkowanie.

Jako, że pytałeś o sugestie:

WP ma to do siebie, że indeksuje bardzo szybko, ale po 2/3 daniach te wpisy wypadają i często już nie wracają. Pomocnym rozwiązaniem jest recent post (ostatnie wpisy) - ale trzeba go trochę inaczej ustawić - możesz sobie ustawić go tak, że będzie wyświetlał wpisy dopiero jak zejdą z głównej, czyli od 11tego i najlepiej tak z 15 wpisów, wtedy to bardzo pomaga wracać wpisom do indeksu.

Dodatkowo warto też dodać recent comments - ostatnie komentarze - wtedy ludzie dbający o swoje wpisy będą sami sobie pisali komentarze, żeby poprawić linkowanie wewnętrze np. gdy wpis wypadnie z indeksu.

podlinkowanie zewnętrzne to jedno, ale linkowanie wewnętrzne to podstawa.

Piszę Ci to dlatego, że zapowiada się bardzo dobrze, też wpsik dodałem, mam nadzieję, że jest ok, bo nie zapisałem sobie kopii ;)

pozdr

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 1 miesiąc temu...

od dzisiaj zarowno tutaj, jak i na blogers.pl - wszystko co nie ma grafiki, jet niezgodne z regulaminem leci - przestaje pisac maile z prosba o poprawienie wpisu

za duzo tego by kazdy wpis recznie edytowac, wstawiac grafike i prosic o porawki - jak ktos chce, by wpis byl opublikowany prosze dostosowac sie do prostych zasad - na maile dlaczego cos polecialo nie bede odpisywal

zasady sa proste jak drut i niezbyt wygorowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności