Skocz do zawartości

niszowe hasła do budowanego sklepu ze sztuką

pepeeee70

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam jakieś 150 haseł niszowych pod które chcę pozycjonować, jak wygląda sprawa sensownego wdrożenia ich w serwis?

wszystkie hasla na raz zamiescic?

mój serwis jest dopiero budowany, jak wbudować te hasła w serwis? wartościowa unikalna treśćw serisie czy obok jakiś blog gdzie można by wrzucać dużo treśći która niekoniecznie by pasowała na serisie ? strona będzie oferować artystyczne rzeźby.

pozdrawiam piotr

Jak dasz radę SENSOWNIE umieścić w serwisie te 150 fraz - nie wiem, jak duży to serwis, daj wszystkie. Strony należy tworzyć pod ludzi, potem pod roboty.

Blog - tak, ale sensowne, związane z twoją stroną docelową wpisy. Poopisuj rzeźby, trendy w sztuce - w każdym arcie ze 2-3 linki do RÓŻNYCH stron serwisu - najlepiej jeden na główną i 1/2 na inne. Różne anchory, trochę cierpliwości - i winno być OK> Sztuka nie powinna być konkurencyjna w pozycjonowaniu.

Poczytaj tez działa dla początkujących. Jak chcesz to dobrze robić - kilka/naście/dziesiąt godzin nie wystarczy :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności