Skocz do zawartości

Szukam właściciela dużego portalu !

Exodus1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,wszystkich użytkowników forum !

Szukam osób które prowadzą już profesjonalnie swój portal internetowy !

Chodzi mi o udzielenie kilku informacji - wymianę poglądów na temat prowadzenia takiego portalu.

Interesuje mnie kontakt wyłącznie z osobami które posiadają portal o ilości odsłon od 9 tyś dziennie.

Może to być portal informacyjny !

Może to być portal informacyjno reklamowy ( z ofertami ) Komercyjny lub darmowy (ogłoszenia z fotografiami za darmo)

Numer mojego GADU GADU 2907582 - allegromultimen@o2.pl

Za wszystkie rady będę szalenie wdzięczny no i pozostanę dłużnikiem !

Dlaczego wystąpiła taka chęć z mojej strony ?? Wstępnie planuję budowę serwisu informacyjno - reklamowego nie komercyjnego !

Powiedzmy,że zainwestuję w tę działalność jakieś pieniądze,czas,i swoją odpowiedzialność !

Nie chce popełniać błędów ! Które z łatwością można ominąć.

Serdecznie dziękuję :rotfl:

Paweł.

A dlaczego nie wymienić poglądów tutaj? Pytaj konkretnie, a na pewno znajdą się odpowiedzi... ciekawa dyskusja, to będzie dobrą zapłatą...

Tego nie da się tak łatwo wytłumaczyć na tym trzeba się przejechać, zjeść zęby, metodą prób i błędów utrafić temat i dopiero osiągnąć sukces :)

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności