Skocz do zawartości

różnicowanie fraz

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Tak

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

tak ale tez

ca

ba

da

sa

itd

Warto też używac odmian pozycjonowanej frazy. np. Książki informatyczne, książka informatyczna itp.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A ja bym proponowała usunąć "a" z części fraz albo przestawić je miejscami. Przykład, jaki można podstawić pod Twój schemat to:

- Noclegi Warszawa

- Noclegi Zakopane

- Noclegi nad morzem

- Noclegi ...

- Noclegi ...

- itp.

Mało to zróżnicowane, prawda?

Dokładnie tak. Wg mnie fraza "Noclegi Warszawa" i "Warszawa Noclegi" to dwie różne frazy. Wystarczy sprawdzić wyniki dla obu fraz. Moc na pojedyncze słowa jest również przekazywana więc nic nie stracisz różnicując w ten sposób anchory. Obie przykładowe frazy są też wpisywane w Google przez użytkowników.

noclegi warszawa i warszawa noclegi to dwie różne frazy ale jak by ktoś pozycjonował frazę noclegi to warto było by i w te sposób różnicować anchory. Tak że noclegi w warszawie i temu podobne.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Podpinając się pod temat, chciałbym się zapytać o jakieś narzędzie do sprawdzania trudności poszczególnych fraz pod względem pozycjonowania... Bo z tego co zauważyłem, trudność tą określa się na podstawie ilości wyników jakie google wyrzuca na daną frazę (nie mówię tu o frazach szczególnie trudnych i mocno pozycjonowanych).

Tylko jak chce się sprawdzić 50 fraz to dość kłopotliwe.. istnieje jakieś narzedzie które by to robiło za mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności