Skocz do zawartości

Stawianie zamkniętych precli

goszczu

Rekomendowane odpowiedzi

O pingowaniu czego i gdzie ? Precle na wp maja to w automacie więc o czym tu pisać ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

CashNet przy wielkich ilościach i unikalnych artach (bo raczej byś zlecił, bo pisanie samemu by trochę trwało;) ) - wg. mnie sporo pracy i pieniędzy - pomijając swle i linki ze spamów i addera, bo tu się akurat zgadzam w pełni z Tobą - zresztą wg. mnie w ogóle takie linki i tak są bardzo małoskuteczne. Bez linkowania - tylko same pingi - czyli w efekcie masz sporo bardzo słabych domen, wg. mnie to sporo pracy i pieniędzy, a efekt gorszy niż w przypadku mnieszej ilości dobrych domen, no ale to jak zwykle kwestia metod i preferencji, więc nie ma co o tym dyskutować.

Coś mi trudno uwierzyć w te blogi w ogóle bez linków, tylko pingi i mają PR1 (no ale nie neguję skoro mówisz, że masz), chociaż w sumie PR1 można dostać praktycznie za nic, pytanie jak długo się ten PR utrzyma i ile realnie dają linki z tych blogów.

goszczu miał raczej co innego na myśli

Mam zamiar postawić parę zamkniętych precli(...)

(...) Na początku linki z własnych stron + inne stałe...

Więc chyba trochę zaczęliśmy rozważać coś innego :P

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności