Skocz do zawartości

hosting w abc.pl

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Gizmo79 Jeżeli nie jest podane netto to należy przyjąć brutto (cenę całkowitą), poza sytuacjami wymuszonymi ustawami.

Z drugiej strony przyznaję Tobie rację gdyż mile widziana jets jasność sprawy. Niemniej podanie ceny netto bez poinformowania o tym to już problem sprzedawcy, gdyż może ona zostać uznana za brutto i osobiście znam przypadek rozprawy sądowej gdzie klient wygrał i zapłacił netto (bo umowa opiewała na kwotę bez informacji, że to netto)

i znowu fajny temat rozkrecilem :D

webtech ja jakos tym mailem nie poczulem sie oburzony albo nie wiem co, przeczytalem i nawet wkleilem na forum bo podobala mi sie strategia - jesli mozna - czy to bylo od poczatku zamierzone ? jesli tak to gratuluje pomyslu - mi sie podoba ;)

wiadomo ze na forum siedza ludzie dla ktorych hosting abc na nic sie nie przyda i nie lubia mailingu - moznaby to Was okreslic mianem "profesjonalistow" ale przecietny internauta ktory posiada strone o swoim piesku, czy jakims tam zespole muzycznym zapewne bedzie zainteresowny i mysle ze do tego typu odbircow mailing jest targetowny ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Dokladnie Intruder:)

Hosting dla bardziej wymagajacych mozna nabyc na naszej stronie www.(podane tam ceny sa cenami netto).

Niemniej Gizmo, skoro krytykujesz to nie rób tego tak jak robią to ludzie z Sojuza- niekonstruktywnie:)

pozdr

Webtech

ps.Intruder to bylo zamierzone:)

Hosting i aliasy

www.webtech.pl

www.abc.pl

ps.Intruder to bylo zamierzone:)

i jak dla mnie to gratuluje - wiadomo ze nie ma szans pozycjonowac na "hosing" albo "serwery" a w ten sposob zdobyliscie popularnosc i jestescie znani - to sie nazywa dobry marketing internetowy =D>

pozdrawiam,

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności