Skocz do zawartości

Domeny .tel

Krisss

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiadomo czy to się dobrze przyjmie w Stanach a co dopiero w Polsce? Ja szczerze powiedziawszy dopiero wczoraj się dowiedziałem o tego typu domenach i ich zastosowaniu a kiedy taka informacja (i czy w ogóle) dotrze do zwykłych śmiertelników? Zwykłą domenę też można w dokładnie taki sposób zagospodarować.

Coraz więcej mówi się już o tych domenach w naszym kraju, więcej informacji o tej domenie można znaleźć na stronie https://teldomains.pl , jest to jedyna witryna w Polsce poświęcona w całości tematyce domen .tel. Jest tam również nie co inna wersja znanego filmu reklamowego promującego domenę .tel

ale chyba trochę "za drogi" interes jak na wizytówkę

10 groszy dziennie to drogo??

sorry ale nie mam zamiaru płacić 60zl a później 120 za domene, na której można powiedzieć nie zarobię, a może od czasu do czasu podam komuś. jakbym codziennie komuś podawał swoje dane, to fakt było by to super wyjście ale w obecnej sytuacji, dla "zwykłego" śmiertelnika nie widzę przydatności i uważam że to strata kasy

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności