Skocz do zawartości

Co lepsze: chmura tagów czy podstrona z tagami?

not_available

sonda  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze: chmura tagów czy podstrona z tagami?

• chmura tagów
      8
    • podstrona z tagami
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie: co będzie lepsze chmura tagów na głównej stronie, czy podstrona "Tagi"?

Jaki to może mieś wpływ na linkowanie wewnętrzne, indeksację? Może to wpływać na pozycję strony?

Dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Michał

lubisz tatuaże? zobacz galerię: tatuaże. Dodaj tatuaż i oceniaj tatuaże innych! Forum oraz galeria wzorów tatuaży.

a co stoi na przeszkodzie, by zrobic jedno i drugie ??

Teoretycznie to nic ;)

Ale jestem ciekawy, czy chmura tagów (gdzie może być nawet 100 linków) nie osłabia domeny?

Wiem, że to linkowanie wewnętrzne, ale...

lubisz tatuaże? zobacz galerię: tatuaże. Dodaj tatuaż i oceniaj tatuaże innych! Forum oraz galeria wzorów tatuaży.

Nie robi się 100 tagów na stronie głównej ani na podstronach. Linki wewnętrzne nie osłabiaja domeny a wręcz przeciwnie. Dobre linkowanie wewnętrzne np. poprzez tagi to jeden z elementów optymalizacji strony przecież. Dobrze jednak aby nie były to tagi w stylu wp gdzie dopisywany jest tags w linku ale bezpośrednie odnośniki wewnętrzne do poszczególnych podstron z jakich te tagi się wywodzą.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam swoją stronkę: www.ogloszenia.londyn24.pl i prawie 100% podstron jest zaindeksowanych. Jak dobrze jest zbudowane linkowanie wewnętrzne, uważam że nie jest potrzebna chmura tagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności