Skocz do zawartości

AdAction - opinie o tej agencji

slawek1818

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Otrzymałem propozycję współpracy z agencją AdAction i mam kilka pytań do osób które już podpisały umowę.

1. Jakie są zarobki?

2. Co znaczy, że "PARTNER jest zobowiązania do nieujawniania wyników Kampanii Komercyjnych zlecanych przez AdAction w czasie i po jej ukazaniu się, chyba że AdAction wyrazi na to pisemną zgodę."

3. Jakie dokładnie są tam haczyki?

Wypowiedzcie się także, czy uważacie że warto było podpisać umowę i swoją opinię o nich.

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Przepraszam za odkopywanie, ale otrzymałem od nich ofertę współpracy.

Czy ktoś może napisać więcej o tej sieci? Czy zarobki są większe na tzw. prywacie (Adsense, Adbit, Cpmprofit, Adtaily, reklamy prywatne itp.), czy jednak da się coś u nich zarobić więcej?

Z góry dzięki

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Przepraszam za odkopywanie, ale otrzymałem od nich ofertę współpracy.

Czy ktoś może napisać więcej o tej sieci? Czy zarobki są większe na tzw. prywacie (Adsense, Adbit, Cpmprofit, Adtaily, reklamy prywatne itp.), czy jednak da się coś u nich zarobić więcej?

Z góry dzięki

Podobno da się. Jedna osoba ostatnio zachęciła mnie na tyle, że teraz podpisuję z nimi umowę, podobno nastąpiła poprawa w stosunku do zeszłego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności