Skocz do zawartości

Sprzedaż punktów swl bez firmy

Delta

Rekomendowane odpowiedzi

A jeżeli wynająłem komuś punkty miesiąc temu i on wpłacił mi pieniądze na konto, to co teraz najlepiej zrobić abym tę transakcję miał legalną?

Wyślij mu rachunek, jeżeli posiada DG to on płaci podatek od tego, jeżeli nie to ty płacisz.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Wyślij mu rachunek, jeżeli posiada DG to on płaci podatek od tego, jeżeli nie to ty płacisz.

chyba mieszasz rozne pojecia

on placi vat a rozliczyc sie i wplacic ten otrzymany vat do us musi sie ten kto ma dochod z tego... wiec pisz jasniej bo wprowadzasz w blad

o dochodowym juz nie wspomne bo to dg

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Znawcy. Co w przypadku wynajmu puntków obywatelowi z za granicy? Załóżmy ze serwer SWLa takze znajduje sie zagranicą. I płatnosc otrzymujesz na Paypal.

Co wtedy?

Udaj się do US, zadaj to pytanie i podziel się odpowiedzią. Mało kogo obchodzi, że masz przychód z zagranicy, obchodzi, że masz i z niego masz się rozliczyć, pomijam przypadki kwot wolnych od podatku i takie duperele... :jezyk1:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Forma nie ma znaczenie dla US, a o to w tym wątku chodzi, jest przychód trzeba się rozliczyć :jezyk1:

Oczywiście czym innym jest wynajęcie, czym innym sprzedaż, ale to jak już wspomniałem nie jest przedmiotem dyskusji :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności