Skocz do zawartości

Sprawiedliwy katalog stron internetowych

seokatalogi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przedstawiam katalog Sprawiedliwy katalog stron

Trochę wpisów już zaakceptowanych, trochę katalog jeszcze nie jest skończony (brakuje regulaminu - nei będzie nadzwzyczajnych punktów standardowy regulamin i jak dodać), ale myślę, ze na początek wystarczy. Spróbuję go skończyć w tym tygodniu.

Wszelkie uwagi co poprawić i dodać proszę pisać.

Katalog jest aktualnie darmowy i tak będzie przez jakiś czas.

pozdrawiam

Witam,

przedstawiam katalog Sprawiedliwy katalog stron

Wszelkie uwagi co poprawić i dodać proszę pisać.

pozdrawiam

Znaki w polu nazwa domeny oraz title mają biały kolor. Popraw bo dodawanie stron jest trochę upierdliwe :pytajnik:

BTW inne pola też białe. Przy próbie dodania You don't have permission to access /.html on this server.

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO mającym na celu stworzenie profesjonalnego skryptu do katalogowania stron internetowych. Aby dodać stronę wybierz związaną tematycznie ze swoją stroną kategorię i podkategorię po czym korzystając z formularza dodaj swój serwis do naszego katalogu.

Zmień to (pliki językowe).

Niestety nie jest. Próba dodania strony kończy się komunikatem:

You don't have permission to access /.html on this server.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Hmmm, dodawałem jako zalogowany i jako niezalogowany i za każdym razem strona została dodana "Dziękujemy za dodanie nowej strony do katalogu. Strona musi jeszcze zostać sprawdzona przez moderatora."

Możesz podesłać adres url na pw i jakim sposobem dodajesz? Bo z mojej strony jest wszystko ok, i widzę, że ludzie też dodają wpisy bo pojawiają się nowe.

No dobra, generalnie teraz zauważyłem, że strona zostaje dodana bo pojawia się w moim panelu, jednak komunikat który podałem powyżej zostaje wyświetlony zamiast potwierdzenia dodania strony.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Hmm próbowałem już 20 raz dodać strony, różnych userów rejestrowałem i bez rejestracji i cały czas dodaje mi poprawnie bez takiego komunikatu.

No dość ciekawe bo jesteś druga osobą która to zgłasza.

Jako usprawiedliwienie mogę dodać, że korzystam z Opery ;-)

Nie działa Ci dodawanie stron przez globalną opcję > https://www.netlaw.pl/dodaj,strone.html i tutaj chyba wiem o co chodzi.

To jest chyba jakaś bardzo wczesna wersja SEOKatalogu ?

Napisz mi na PW swojego maila to wyślę Ci poprawkę albo zaktualizuj katalog do wersji 1.3 (PA -> Optymalizacja -> Sprawdź aktualizacje)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności