Skocz do zawartości

Wycena serwisu

mp3i

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego chcesz sprzedac taki biznes ;) to ci kazdy zada przed kupnem?

poza tym bedzie trudno wyciagnac niezle siano z tego serwisu poniewaz wiekszosc materialow jest poza twoim zasiegiem nie wspominam juz o leglanosci i jesli cos pada to padasz tez ty :)

ja jak bym mial cos takiego to bym zostawil to dla siebie i nei wychylal sie zbytnio :)

wycena nie wiecej niz 100tys pln

Wątpie aby ktoś dał 100k zł za serwis który w każdej chwili może zostać zamknięty [sprawa legalności] lub może przestać działać [zbanowanie IP przez wrzute itd] ;)

Swoją drogą sam jestem ciekaw czemu chcesz sprzedać tak "opłacalny interes" :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wątpie aby ktoś dał 100k zł za serwis który w każdej chwili może zostać zamknięty [sprawa legalności] lub może przestać działać [zbanowanie IP przez wrzute itd] :)

Swoją drogą sam jestem ciekaw czemu chcesz sprzedać tak "opłacalny interes" :)

walasnie cos chyba ukrywasz nam mozesz napisac bez obaw pomozemy ci ;)

bo ta strona jest w spowim apogeum i zgodnie z teorią projektów bedzie teraz ostro w dół :) wiec warto sprzedac na szczycie ;) ajeleń niech się zamartwia jak mu "opadnie" :)

edit: serwis nie jest wart 6cyfrowej kwoty bo ich jest w "cholere" wiec kilka/naście tysi i tyle :P, klientela nie jest wierna tej stronie, nie jest to portal społęcznosciowy ani nawet forum

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wątpie aby ktoś dał 100k zł za serwis który w każdej chwili może zostać zamknięty [sprawa legalności] lub może przestać działać [zbanowanie IP przez wrzute itd] wink.gif

nie zapomne kolesia który wywalil 60k PLN w podobny serwis a dwa tygodnie potem sprawdziłem i ban w google , aż mi się go szkoda zrobiło :)

Strona zarabiała 200złoty na dzień z Goda i z adsensa też ;).

Kiedyś jeszcze się ludzie na to nabierali (sam chciałem kupić tego typu szajs z trafficiem za 1500 i żałowałbym chyba do końca życia).

Wątpie aby ktoś dał 100k zł za serwis który w każdej chwili może zostać zamknięty [sprawa legalności] lub może przestać działać [zbanowanie IP przez wrzute itd] wink.gif

nie zapomne kolesia który wywalil 60k PLN w podobny serwis a dwa tygodnie potem sprawdziłem i ban w google , aż mi się go szkoda zrobiło :(

Strona zarabiała 200złoty na dzień z Goda i z adsensa też :).

Kiedyś jeszcze się ludzie na to nabierali (sam chciałem kupić tego typu szajs z trafficiem za 1500 i żałowałbym chyba do końca życia).

pewnie mówisz o

namp3.net/pl :jezyk1:

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności