Skocz do zawartości

WPBooster.pl - system wymiany linków stałych

WPBooster.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobrze mówisz pod warunkiem że mówimy o blogach "zwykłych" a nie o "preclach" gdzie linki są w treści już zawarte. A może dodanie w ustawieniach opcji co ma być wyświetlane przed linkiem - ja bym sobie wpisał źródło : xxxxx W tej po stacji co jest teraz jest to możliwe jednak trzeba ręcznie ustawiać wyświetlanie w skórce i znów jak dla mnie za dużo roboty ;)

Ja na własnych blogach mam napisana wtyczkę która podczas dodawania posta sama dodaje linki w treści jaka jest wpisywana ;) na podstawie wcześniej zdefiniowanych słów kluczowych i ustawień indywidualnych - na moich wszędzie jest tak samo

Przykład:

Ustawiam sobie że słowo pozycj* ma linkować do adresu xxxx i w arcie będzie słowo pozycjoner, pozycje etc. - otrzymuje linka :(

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bardzo dobrze mówisz pod warunkiem że mówimy o blogach "zwykłych" a nie o "preclach" gdzie linki są w treści już zawarte

Przecież w "zwykłych" blogach często również też znajdują się linki w treści więc nie rozumiem argumentu dlaczego narzędzie miałoby powielać elementy wpisów i wystawiać się na łatwe rozpoznanie sztucznego linkowania.

która podczas dodawania posta sama dodaje linki w treści jaka jest wpisywana smile.gif na podstawie wcześniej zdefiniowanych słów kluczowych i ustawień indywidualnych - na moich wszędzie jest tak samo

Tak wiem, ze jest w repozytorium taki plugin, ale inaczej ma się sprawa z obsługą linkowania w obrębie jednego bloga a inaczej pomiędzy setką. Poza tym wpb porównuje treść a nie wyszukuje wyrazy a to ciut bardziej złożone :D

Przy okazji życzę samych topów w 2010 :)

Kilka dni temu zmieniliśmy sposób naliczania punktów dla blogów, teraz zaraz po zaindeksowaniu postów z bloga użytkownik otrzymuje wszystkie punkty od razu. Zaowocowało to większą płynnością przydzielania linków, pozbyliśmy się jedynego czynnika spowalniającego przyrost linków. Było to również przygotowanie do wprowadzenia transferu pomiędzy użytkownikami, co oczywiście przekłada się na możliwość sprzedaży punktów z systemu.

Witam,

Postawiłem sobie kolejnego WB pod zaplecze, chciałem dodać WPbooster aby linkował i w nowej wersji WP nie idzie go zainstalować, w ogóle nie pojawia się w wtyczkach do zainstalowania. Ma ktoś jeszcze taki problem?? W starszych wersjach chodzi bez problemu.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Co ile moderujecie nowo dodane blogi?

Chcąc zachować sobie punkty na inne blogi zaznaczyłem w polu "Linkowanie do tego bloga z innych blogów w systemie wpbooster jest teraz:" opcję "wyłączone" to linki DO bloga są przydzielone?

Chciałem dodać 3 blogi i na nich emitować linki ale ich nie linkować, następnie dodać 4 blog, na którym nie będę emitował linków tylko linkował do niego za punkty zebrane z tych pierwszych 3 blogów.

W tym celu dodałem 3 blogi i wyłączyłem przydzielanie linków do nich a linki się przydzielają i tracę punkty? :P

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Witam.

@Jaclaw, pracujemy nad rozwiązaniem problemu, o zmianach poinformuję tutaj na forum.

@Deletor blogi wrzucone przez nas do systemu działają na różnych wersjach WP, w tym na najnowszej, nigdy nie było z tym problemów, również nie dostaliśmy takich informacji od innych użytkowników.

I teraz mała prośba, jako że nie jesteśmy na forum PiO cały czas, aby jak najszybciej otrzymać odpowiedź zapraszam do wysłania maila przez formularz kontaktowy lub po prostu post na naszym forum, gdzie dane logowania są takie same jak do systemu.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj została udostępniona nowa wersja wtyczki z numerem 1.4, zapraszamy do aktualizacji, która tradycyjnie zajmuje chwilę.

Opis zmian:

https://wpbooster.pl/news/nowa-wersja-wtyczki-1-4/

Download wtyczki:

https://downloads.wordpress.org/plugin/seo-wpbooster.1.4.zip

Muszę także poinformować, że wtyczka 1.2 z powodu braku kompatybilności przestaje być obsługiwana przez system i od dnia 9 lutego 2010 blogi które nie zostaną zaktualizowane do najnowszej wersji będą usuwane z bazy WPB.

• 3 tygodnie później...

Witam,

Ostatnio upgradowaliśmy maszynę na której znajduje się WPB, więc nie będzie zwisów spowodowanych brakiem ramu :)

Dodatkowo w systemie znajduje się wciąż wiele blogów ze starą wersją wtyczki, a powoli zbliża się wersja 1.5, która nie będzie obsługiwała pluginu 1.3, w niedalekiej przyszłości planujemy wdrożyć automatyczną aktualizację, bo widać, że dwa kliknięcia to jednak za dużo :)

• 2 tygodnie później...

Witam.

Generalnie wszystkie dane odświeżane są raz w ciągu doby, ale może zdarzyć się, że wystąpią drobne opóźnienia ze względu na rozproszenie systemu. Oczywiście cały czas staramy się eliminować "wąskie gardła" procesów, jeśli jest jakiś problem z blogiem proszę o przesłanie na pw adresu bloga, sprawdzimy to i prześlę Ci dokładne informacje.

Pozdrawiam.

Mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat skuteczności systemu ? Czy sprawdza się on ? Warto się zarejestrować ?

Mam trochę tematycznych wordpressów i się zastanawiam, tym bardziej to to system stałych linków.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Widać użytkownicy nie są skorzy do dzielenia się spostrzeżeniami :)

Podsyłam linki do wpisów na blogach:

https://zarabianie-na-blogu.pl/dopakuj-word...cznymi-linkami/

https://konradg.net/archiwum/o-wpbooster-sl...a-moimi-oczami/

Nasze testy wyglądałyby mało wiarygodnie więc zapraszam do rejestracji i przeprowadzenia własnych :)

Dodatkowo chciałbym poinformować o nowej wersji wtyczki (1.5).

Link do paczki: https://downloads.wordpress.org/plugin/seo-wpbooster.1.5.zip

Link do newsa: https://wpbooster.pl/news/nowa-wersja-wtyczki-1-5/

Standardowo oczywiście można wykonać aktualizację automatyczną przez panel wordpressa.

Ważna informacja: Od 1 kwietnia blogi korzystające z wtyczki v 1.3 przestaną być obsługiwane, więc wszystkich którzy są do tyłu o 2 wersje prosimy o aktualizację :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności