Skocz do zawartości

WPBooster.pl - system wymiany linków stałych

WPBooster.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
powinno być więcej kategorii.

Na pewno przy większej ilości blogów zdecydujemy się na rozbicie kategorii i dodanie ich większej ilości ale w tej chwili raczej nie ma to sensu.

w przypadku wygaśnięcia domen zostały mi punkty i linki,nowe linki też dochodziły

Akurat wtedy walczyliśmy aby wtyczka działała na darmowych serwerach i takie przypadki mogły mieć miejsce, teraz wygląda to trochę inaczej, jak pewnie już wiesz :)

Od dzisiaj wprowadziliśmy funkcję linkowania adresów zewnętrznych , działa to podobnie jak w innych systemach, więcej szczegółów:

https://wpbooster.pl/news/linkowanie-dowolnych-adresow/

Zapraszamy do testów :)

• 2 miesiące temu...

Dodałem swojego bloga do systemu. Chciałbym spytać, czy dodawane blogi są moderowane ręcznie, albo chociaż przeglądane? Tworzę bloga z unikalnymi wpisami, mam nadzieję, że z czasem staną się przydatne wielu osobom budującym wartościowe seo zaplecze. W jednym z tematów, które poruszyłem system automatycznie dodał link do spamu (?) tj. www.webmastering.whitebrowed.info. Ciężko nazwać to jakąkolwiek stroną internetową, nie chcę, aby użytkownik pomyślał, że polecam takie cuda. Można w jakiś sposób obronić się przed podobnymi adresami filtrem?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 1 miesiąc temu...

System wygląda fajnie, tylko jak go zainstalowałem , to mojego arta zalinkowała wymieniona post wyżej strona, która zresztą jest zbanowana...

Przeglądam swoje precle i w zasadzie podlinkowane posty się w 50% za indeksowały, ale jak widzę że linkuje do zbanowanej strony, albo ona do mnie to szlak mnie trafia.

PROSZĘ ADMINISTRATORÓW WPBOOSTER O USUWANIE ZBANOWANYCH (i niezaindeksowanych) STRON!!

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 2 miesiące temu...

System działa niepoprawnie a na forum brak odpowiedzi adminów od kilku miesiecy zwłaszcze że teraz opanowane zostało przez angielsko języcznych spamerów

przy linkowaniu bywa nawet do 90% linków pustych a sam anchor najczęściej "tutaj" to chyba nie jest fraza na którą urzytkownicy chcą się pozycjonować

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności