Skocz do zawartości

Wolniejsze reagowanie Google na linki

michalk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy mi się wydaje, czy jest coraz wolniej i z indeksacją i z jakąkolwiek reakcją??

Niom u mnie też. Ewe. mocne strony jakoś się jeszcze trzymają.

Mam wrażenie że site wzrósł, ale jest jakiś niedzisiejszy. Moje stare scuttle nagle dostały po 30-60k, a jeszcze niedawno miały po 2-3k.

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Ja mam nieco inny problem. Mam fraze ktora na wszystkich serwerach googla wedlug "google dance sprawdzanie pozycji" jest w top10.

Gdy na dowolnej maszynie wykonam ping www.google.pl Przejde bezposrednio na adres https://ip_adres

wszystko sie zgadza. Strona jest w SERP na 9 pozycji.

Wpisujac jednak www.google.pl (gdy ping wciaz pokazuje na ten sam serwer) otrzymuje inna liste wynikow

nijak majaca sie do tych, ze znanych mi serwerow. Oczywiscie tam moja www ma pozycje dopiero w top20

Nigdzie w narzedziu nie spotkalem takich wynikow :)

Ktos sie spotkal z czyms takim ;)

Wyglada jakbym wyniki dostawal z jakiegos cashu z przed miesiaca

Aha, wedlug innego narzedzia https://twojapozycja moja pozycja poza top10 niby sie zgadza.

mocne strony jakoś się jeszcze trzymają.

No, u mnie to samo na mocnych jest normalnie, a na słabszych to cache się aktualizują, ale nie indeksuje nowych podstron, czasem nawet są w cachu, ale na site ich nie pokazuje. Lipa coś, ciekawe czy to tak zostanie...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 2 tygodnie później...

To samo i u mnie, nowe stronki tematyczne czekają na indeksacje, czekają i czekają, a pozycje średnio trudnych fraz dzisiaj taka jutro inna ale ogółem jakieś 15-25 pozycji stary w porównaniu z tym z przed zmiany alg. , generalnie to część fraz na średnio trudne i trudne frazy mają straty w pozycjach i bardzo mozolnie te straty odpracowują sie. Mam wielka nadzieje iz taki stan rzeczy nie bedzie na długo, niech juz googielek kończy tam mącic i niech wreszcie wszystko powróci do normy.

Potwierdzam, nie bardzo chce indeksować nowe. Przykład:

Heavy Rain - strona w sieci od piątku, wtedy też zaindeksowany został pierwszy link prowadzący do niej. Potem dodałem jeszcze kilka, a strony nadal w indeksie Google nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności