Skocz do zawartości

Najlepszy Monitoring Pozycji

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jakoś nie mam zaufania do cudzych skryptów . Chyba sam napiszę sobie jakiś rozwinięty bardziej kod na statystyki. Podstawowe statystyki sobie napisałem i nikomu nic nie płacę – żadnego abonamentu . Bez przesady żeby za statystykę płacić – po co pchać się w koszty ? :)

Ale ze mnie sknerus :jezyk1:

Ja jakoś nie mam zaufania do cudzych skryptów . Chyba sam napiszę sobie jakiś rozwinięty bardziej kod na statystyki. Podstawowe statystyki sobie napisałem i nikomu nic nie płacę – żadnego abonamentu . Bez przesady żeby za statystykę płacić – po co pchać się w koszty ? :)

w tym wątku nikt nie pisze o statystykach

Marketing internetowy dla firm

_MaStErCoBrA_ - nic nie stoi na przeszkodzie w dodaniu Google.BE w wersji serwerowej monitoringu ( termin ~7 dni ).

Obecnie obsługiwane wersje: https://data.web-tools.pl/data/fsimg/2009-10-19_180150.png

Z aplikacji do instalacji na stacji roboczej polecam WebCEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności