Skocz do zawartości

Stronka na Mambo - zapraszam do oceny

stargraph

Rekomendowane odpowiedzi

1. Wyróżnij to jakoś:

"jeżeli nie będziesz miał czasu,

aby zrobić coś dobrze,

będziesz musiał znaleźć czas,

aby zrobić to jeszcze raz

Timm Kimmel"

2. W górnym prawym rogu masz produkty wyświetlane, ale tak dziwnie to wyrównane do lewej...

3. Zrób coś z formularzem logowania...

- mambo

- F A T A L N Y top (moze jeszcze bardziej go skompresujesz?)

----------------------

= cienizna

Mam rozumieć norman, że nie podoba Ci się cały top czy tylko zbyt silna kompresja?

Jeśli nie podoba Ci się całty top, to proszę o poradę co możnaby poprawić, bo skrytykować łatwo. Ja jednak oczekiwałbym raczej porady co z tym zrobić aby było lepiej.

Co do Mambo to nie mam wyjścia bo to jedyny CMS, który narazie opanowałem.

Chciałbym aby strona przyczyniła się do utrwalania pozytywnego wizerunku mojej firmy. Dlatego proszę o opinie.

W przyszłym tygodniu biorę się za poprawę i wszytkie opinie wezmę pod uwagę.

Chciałbym aby strona przyczyniła się do utrwalania pozytywnego wizerunku mojej firmy.

WIdze, ze masz sklep na stronie. Jezeli Ci zalezy na dobrym wizerunku firmy to zainwestuj w certyfikat SSL, bo jezeli chcialbym cos kupic i brakuje mi klodeczki i https w urlu to od razu to bardzo zle swiadczy o tej firmie. Jezeli chcesz cos sprzedawac to musisz chronic dane personalne klienta, to jest podstawa.

nie podoba Ci się cały top czy tylko zbyt silna kompresja?

stargr jedno i drugie. aczkolwiek top w dobrej jakosci można przeboleć. całośc w tych defaultowych mambowskich ramkach po prostu wygląda słabo.

bo skrytykować łatwo

to chyba ty dałes strone pod ocenę, nie ja. oczekiwałeś pochwał mambo?

Co do Mambo to nie mam wyjścia bo to jedyny CMS, który narazie opanowałem.

no właśnie, opanowałem. widziałem to kiedyś od strony admina - kobyła. jesteś pewien, że potrzebujesz aż tak rozbudowanego skryptu? może zadowoli cię coś mniejszego i mniej skomplikowanego?

Chciałbym aby strona przyczyniła się do utrwalania pozytywnego wizerunku mojej firmy.

standardowy lay mambowski chyba się do tego nie przyczyni. chyba ma to jakies swoje community z dostepem do wielu szablonów? może poszukaj coś mniej popularnego i ładniejszego?

ja proponuje ja normanos napisał prostszy cms i ja bym spróbował sam stworzyć cały lay od 0 ponieważ mógł bym na to poświecić 2- 3 tyg na sam lay ale wiem że mam coś orginalnego i niepowtarzalnego :)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Nie jest taka zła ta strona.

widziałem gorsze na przykład moją Smile

Tylko on robił na dotowcu a nie od nowa każdy potrafi zrobić logo i pare działów do gotowca i chwalić sie jaka on strone. Ale sztuką jest napisanie własnego algorytmu storzenie własnego nipowtarzalnego layu lub kilku. Własna grafika. To jest osągniećie. A i jeszcze żeby strona miała dobrą treść a nie strony wielotematyczne jest tam wszystkiego ale tak naprawde nie ma nic

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Przyjazne urle nie sa konieczne. Strony dynamiczne sie tak samo ladnie indeksuja jak przepisane o ile nie zwieraja sesji.

Ciii .... Michal .. zdradzasz kolejną tajemnicę pozycjonowania ;-). Jescze ludzie przestaną męczyć się kombinowaniem słów kluczowych w nazwach plików i domen i zaczną dbać o zawartość witryny !

+mambo

-wydaje Ci się że opanowałeś, poza zainstalowaniem i drobnymi zmianami w standardowej templatce i css nic ciekawego tam nie ma zrobionego

@Normanos

nie przesadzajmy z kobyłowatością Mambo :) imho to jest Cms w sam raz nadający sie na strony firmowe od kilku do kilkudziesięciu (mój rekord na jednej ze stron 240) podstron z różnymi ficzerami ale są też większe (EZpublish,Typo)

Z mniejszych,szybkich cmsów nie znalazłem jeszcze żadnego godnego uwagi. Może znasz jakiś?

Z mniejszych,szybkich cmsów nie znalazłem jeszcze żadnego godnego uwagi. Może znasz jakiś?

nie, bo zawsze pisze sam sobie to co potrzebuje.

ostatnio widziałem polski CMS+ bardzo ciekawy tylko jakas licencja dziwna, wszystko zakodowane z data wygasniecia.. jakies dziwne.. nigdzie na stronie nie ma ceny... anyway technicznie ciekawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności