Skocz do zawartości

Linkme Slim vs Seodopalacz

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

więc tak : mam pytanie czy pozycjonowanie podstron slimem jest bezpieczne ? czy może lepiej sprawdzi się seodopalacz ? proszę o osoby które pozycjonowały długi ogon swl.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

tak gotlinkiem atakuje takie niszowe frazy ale są trudniejsze które potrzebują jednak mocniejszych linków - a czemu seodopalacz odpada ? na razie go nie testuje , ale chyba zaczne, bo kusi mnie to że można dopalać strony małymi pkt a to zawsze coś daje.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

a czy linkując slimem jest bezpieczne ? chodzi mi tylko o podstrony.

nie - IMHO swl'e nie są bezpieczne i dają coraz mniej. Jeśli chcesz się promować poprzez linki przychodzące to: katalogi (dobre), artykuły(dobre precle, artelis), a z systemów to polecam NBC.pl - obsługuje właśnie wymianę artykułów.

A z pozycjonowaniem, czy też raczej linkowaniem podtron to też byłbym baardzo ostrożny. Żeby za chwile nie było postu - czemu dostałem filtra w G. To jednak dość dziwna sytuacja że podstrony są intensywnie linkowane niż główna strona serwisu.

To jednak dość dziwna sytuacja że podstrony są intensywnie linkowane niż główna strona serwisu.

chetnie podalbym tobie linka do kilku tematow o naturalnosci linkowania, ale to byloby dosc dziwne przeciez. Wejdz wiec na https://www.forum.optymalizacja.com i przejzyj to forum, gdzies tam sa tematy o schematach naturalnego linkowania.

milej lektory

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

A z pozycjonowaniem, czy też raczej linkowaniem podtron to też byłbym baardzo ostrożny. Żeby za chwile nie było postu - czemu dostałem filtra w G. To jednak dość dziwna sytuacja że podstrony są intensywnie linkowane niż główna strona serwisu.

a co, lepiej linkowac tylko strone glowna?

najlepiej to nic nie robic, wtedy bedzie bezpiecznie

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

a co, lepiej linkowac tylko strone glowna?

najlepiej to nic nie robic, wtedy bedzie bezpiecznie

Może nie wyraziłem sie do końca jasno. Jednak będe się upierał, że jeśli podstrony są intensywniej (brakło j) linkowane niż główna strona to jest to dziwne. Wiem co osoba to inna szkoła. Niemniej dla początkujących użytkowników to polecam ostrożne linkowanie i zadbanie o jakość treści na linkowanych stronach (zarówno stronie głównej jak i podstronach).

- a co do nic nie robienia to faktycznie tak jest najbezpieczniej :).

ja mam swoją teorię na ten temat - bardziej oblegane frazy stały i rotator na dopchanie a mniej oblegane może być i słabszy stały czy tam rotacyjny tylko.

tylko pytanie jest czy slim jest bezpieczny ( bo na pewnie elite i statlink tak) ale jak to sie ma do pozycjonowanie podstron, tym bardziej ze domena ma sporą ilość bl i troche coś koło 2 lat ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności