Skocz do zawartości

Stałe linki - system i skuteczność

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Ten który przynosi ci najlepsze rezultaty. Statlink jest oki ale wymaga zwykłych stron pod internautę, a tu lepiej jak już takie strony tworzysz wogóle ich nie dodawać do systemu tylko wykorzystywać jako własne zaplecze. Ewentualnie potem wymieniać się linkiem na nim z zaufanymi osobami.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

teoretycznie statlink jest najlepszy, ale jak napisal gielo wymaga normalnych stron, a czas jaki poswiecisz na zrobienie takiej strony mozna przeznaczyc tez na kilka stron pod likme...

musisz sobie sam wykalkulowac jakei strony najbardziej oplaca sie tobie robic, bo to zalezy akurat od twoich umiejetnosci i szerokorozumianej pomyslowosci

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 3 tygodnie później...
Czyli SWLem tylko linkować zaplecze, wpisy do preclów i katalogów? Nic na stronę pozycjonowaną?

Nie

SWL linkować stronę pozycjonowaną, ale punkty nabijasz sobie na specjalnie do tego zrobionych stronach. (chodzi o to żeby nie instalować na stronie pozycjonowanej swli)

Na stronę którą pozycjonujesz nie daje się linków z SWL, tylko na zaplecza.

Ja tam zainstalowałem SWL'a na normalnej stronie (niestety na zaplecze mi czasu nie wystarcza) i jak narazie strona ta jeszcze ani razu bana ani filtra nie dostała. A SWL jest na niej już łohohoho i jeszcze dłużej.

Ostatnimi czasy zmieniłem system na Statlink i aktualnie go testuję, jak narazie sprawdza się całkiem przyzwoicie. Przynajmniej linki mi nie lądują w jakiejś śmieciarni.

Tak więc jestem zdania, że SWL'a na normalnej stronie można zainstalować, ino ważne, żeby nie przesadzić z ilością wyświetlanych linków (u mnie wyświetlane są 2).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności